Taru Tammikallio

Taru Tammikallio on luovan alan moniosaaja, Oman elämäsi Superstara® -konseptin ja yhteisön perustaja ja kirjailija, joka teki hypyn tuntemattomaan ja vaihtoi varhaiskasvatuksen opettajan työt mediayrittäjän arkeen.

Taru tunnetaan parhaiten toimittajana, Tabu – suoraa puhetta työelämästä -podcastin juontajana, sekä työelämän ilmiöitä käsittelevistä sisällöistään sosiaalisessa mediassa. Hän tekee myös omaa musiikkia artistinimellä Taru, sekä suunnittelee ja tuottaa räätälöityjä mediasisältöjä.

Taru tarjoaa myös motivaatiopuheita ja koulutuksia oppilaitoksille, yrityksille ja yhteisöille mm. seuraavista teemoista:

  • Työelämäkäsitysten haastaminen
  • Oman jutun löytäminen ja vahvuuksien esille tuominen
  • Omannäköisen uran luominen ja omana itsenään menestyminen
11-1-2

Oman elämäsi Superstara®

Oman elämäsi Superstara® on valmennuskonsepti, yhteisö ja ajatus, jossa haastamme omat työelämäkäsitykset ja uskomukset, joiden mukaan meidän tulee mahtua tiettyyn muottiin menestyäksemme ja toimia ennalta asetettujen mallien mukaan. Keskiössä on auttaa jokaista löytämään omat supervoimansa ja rohkeutensa tuoda omaa osaamistaan ja itseään esiin, jotta jokainen voi määrätietoisesti ja itsevarmasti tavoitella haluamaansa, toteuttaa itseään, menestyä omilla ehdoillaan omana itsenään.

Mediassa

Instagram

Ota yhteyttä!

Onko sinulla kysyttävää, palautetta, kehitysehdotuksia tai jotain muuta mielessä? Laita minulle viestiä oheisen lomakkeen kautta tai sähköpostia alla näkyvään osoitteeseen.

Yhteystiedot

taru@omanelamasisuperstara.fi