Tietoa

Taru Tammikallio on luovan alan moniosaaja, joka teki hypyn tuntemattomaan, ja vaihtoi varhaiskasvatuksen opettajan työt mediayrittäjän arkeen.

Taru tunnetaan parhaiten toimittajana, Tabu – suoraa puhetta työelämästä -podcastin juontajana, sekä työelämän ilmiöitä käsittelevistä sisällöistään sosiaalisessa mediassa. Hän tekee myös omaa musiikkia artistinimellä Taru, sekä suunnittelee ja tuottaa räätälöityjä mediasisältöjä. Tarun esikoiskirja Oman elämäsi Superstara® – toteuta ammatilliset unelmasi -kirja ilmestyy 10.9.2020.

Oman muutoksensa myötä Taru perusti Oman elämäsi Superstara® -valmennuskonseptin ja yhteisön, jossa hän valmentaa ja inspiroi myös muita ottamaan rohkeasti askeleita unelmiaan kohti ja myös saavuttamaan ne.

Taru tarjoaa myös motivaatiopuheita ja koulutuksia oppilaitoksille, yrityksille ja yhteisöille omien vahvuuksien löytämisestä ja esille tuomisesta, rohkeudesta tavoitella haluamaansa, henkilöbrändäyksestä, LinkedInin hyödyntämisestä, sekä omannäköisen uran ja arjen luomisesta.

11-1-2

Mediassa

Instagram

Ota yhteyttä!

Onko sinulla kysyttävää, palautetta, kehitysehdotuksia tai jotain muuta mielessä? Laita minulle viestiä oheisen lomakkeen kautta tai sähköpostia alla näkyvään osoitteeseen.

Yhteystiedot

taru@omanelamasisuperstara.fi