KATSO MAKSUTON KOULUTUS: Boostaa bisnestäsi PR:n avulla ja opi toimivaksi todistettu strategia mediassa esille nousemiseen!

Mitä jos vain 1 mediahaastattelu toisi sinulle jopa 10 000 € myyntiä? Näin tapahtui asiakkaalleni!

 

Mitä se tekisi sinulle ja bisneksellesi, jos jakaisit asiantuntijuuttasi ja tarinaasi lehdissä, verkkomedioissa, podcasteissa, radiossa tai jopa TV:ssä? Entä jos sinä olisit se alasi GO TO -asiantuntija, jonka asiakkaat muistavat ja jolle toimittajat soittelevat?

 

PR ja esille astuminen on tuonut minulle ja asiakkailleni upeita mahdollisuuksia (mm. 10 000 € myyntiä vain yhden haastattelun avulla, pääsyn puhujalistoille, isot asiakkuudet, työtarjoukset, puhekeikat, kirjadiili jne).

 

Onneksi median upeat mahdollisuudet ovat myös sinun ulottuvillasi – rekisteröidy lomakkeen kautta ja pääset heti katsomaan maksuttoman koulutuksen!

 

Koulutuksessa näytän kuinka minä ja 100% strategiaani noudattaneista yrittäjistä nousivat esille haluamassaan mediassa ilman suurta someyleisöä, maksullista mainontaa, viestintätoimiston apua, suurta PR-budjettia ja valmiita mediasuhteita – ja kuinka sinä voit tehdä samoin, sekä valjastaa median ja PR:n työkaluksi menestyksesi vauhdittamiseen!

Hyväksy

Kuinka sain medianäkyvyyttä useissa medioissa tuoreena yrittäjänä (ja kasvatin tunnettuuttani, sain työtarjouksia, uusia asiakkaita ja lisää haastattelupyyntöjä) ilman tiedotteita, maksullista mainontaa, suurta someyleisöä ja valmiita mediasuhteita...ja kuinka SINÄ voit tehdä samoin!

Mediaklinikka-koulutus
Huomio yrittäjät, asiantuntijat ja freelancerit!
 

Haluaisitko tulla tunnetuksi ajatusjohtajana ja kasvattaa bisnestäsi, saada lisää haastattelupyyntöjä, uusia mahdollisuuksia (kuten esimerkiksi keikkaa kouluttajana ja puhujana, sponsoridiilejä tai jopa kustannussopimuksen…) sekä unelmiesi asiakkaita jakamalla tarinaasi ja asiantuntemustasi lehtien sivuilla ja muualla mediassa?

 

Rekisteröidy nyt täysin maksuttomaan koulutukseen, jossa saat tietää...

  • Miksi medianäkyvyys on yrittäjän salainen keino massasta erottautumiseen (koska ilman huomiota ei ole bisnestä)
  • Perinteiset menetelmät mediassa esille nousemiseen + miksi ne eivät välttämättä ole yrittäjälle se paras vaihtoehto (tämä tieto voi säästää sinulta runsaasti aikaa, sekä tuhansia euroja rahaa)
  • Toimivaksi todistetun ja tehokkaan menetelmän siihen kuinka nouset mediassa esille – ilman tiedotteita, maksullista mainontaa, suurta someyleisöä ja valmiita mediasuhteita (tätä minä ja asiakkaani olemme hyödyntäneet onnistuneesti mediassa esille nousemiseen)

+ BONUS: Yleisimmät syyt, jotka estävät yrittäjiä nousemasta esille mediassa – ja miten taklata ne (vinkki: Vastaus EI ole “Koska sinulla ei ole mediasuhteita” tai “Koska et ole tarpeeksi tunnettu)

 

Rekisteröidy nyt mukaan tähän erittäin suosittuun maksuttomaan koulutukseen – ja poistu mukanasi varma strategia mediassa esille nousemiseen!


Lämpimästi tervetuloa ja mahtavaa, että oot mukana🔥

Maksuton koulutus on tarkoitettu yrittäjälle (pää- ja sivutoiminen), joka on...

  • Valmentaja, kouluttaja tai konsultti
  • Palvelualan yrittäjä
  • Luovan alan yrittäjä tai freelancer

…ja haluaa löytää keinon tunnettuuden, uskottavuuden ja henkilöbrändinsä kasvattamiseen, saada uusia mahdollisuuksia (kuten keikkaa puhujana tai kouluttajana, kustannussopimuksen tai sponsoridiilejä) ja lisää asiakkaita hyödyntämällä medianäkyvyyttä.

Tutustutaan!

Olen Taru

Tutustutaan!

Kukas minä sitten olen?

Autan yrittäjiä ja yrityksiä nousemaan alansa Superstaroiksi, saamaan asiakkaita, mahdollisuuksia ja tunnettuutta median, erottuvan brändin ja viestinnän avulla 💫

 

Olen Taru Tammikallio, entinen varhaiskasvatuksen opettaja, joka otti loparit ja hyppäsi tyhjän päälle toteuttaakseen unelmansa yrittäjyydestä ja luovasta työstä kirjoittamisen, markkinoinnin ja viestinnän parissa.

 

Autan yrittäjiä ja yrityksiä nousemaan esille, saamaan tunnettuutta, uusia mahdollisuuksia ja asiakkaita median, erottuvan brändin ja huomionarvoisen viestinnän avulla. 

 

Olen hyödyntänyt medianäkyvyyttä onnistuneesti useaan otteeseen erottautumiseen, tunnettuuden kasvattamiseen ja uusien asiakkaiden saamiseen (mm. Kauppalehti, Yle, City, Markkinointi & Mainonta, Iltalehti, Erto, Duunitori, Radio Aalto, Business FM) – ja tehnyt tämän kaiken itse ilman pr-budjettia, tiedotteita, maksullista mainontaa ja ilman suurta someyleisöä (ja ilman valmiita mediasuhteita). 

 

Minulla on myös vuosien kokemus freelancer-toimittajan työstä. Työssäni olen ideoinut, pitchannut ja myynyt useita kymmeniä juttukonsepteja medioille ja näin nostanut ihmisten ja yrittäjien tarinoita esille, sekä vastaanottanut lukuisia juttuideoita myös itse.

 

Toimittajan työn lisäksi minulla on vuosien kokemus monikanavaisesta sisällöntuotannosta, konseptoinnista, viestinnästä ja brändäyksestä. Olen myös kirjailija. 

Täytä lomake ja tule mukaan!

Hyväksy

Palautteita aikaisemmista maksuttomista koulutuksista...

"Kiitos mahtavasta koulutuksesta - buukkasin ensimmäisen haastatteluni päivä koulutuksen jälkeen!"
"Kiitos Taru, tää oli ihan huippu! Sain juttuideani medialle läpi tämän ansiosta."
"Loistavasti kiteytetty asiat. käytännön esimerkit oli hyviä ja silmiä avaavia!"
"Oli ihan mielettömän hyviä konkreettisia esimerkkejä! Parempia kuin missään aikaisemmin. Kiitos Taru!!!
"Todella mielenkiintoinen kokonaisuus, osu ja upposi. Huomasin löytäväni itseni samasta suosta kun monet esimerkkisi....Tuli todella tarpeeseen. Huomasin et yritän vaan itse saada nopeesti valmista kun tarvisi tehdä laatua ennemminkin....Iso kiitos"
"Paljon oleellista tietoa jolla voi erottautua luontaisesti ja viestiä koukuttavasti päinvastoin kuin muut. Kiitos tuli todella tarpeeseen!"
"Luento oli selkeä, monipuolinen ja huikea!"
"Todella paljon herättävä koulutus. Toi esille asioita, joita on muokattava kaikessa markkinoinnissa, viestinnässä ja kokonaisvaltaisessa toiminnassa."