Tuntuuko sinusta, että muut vain etenevät urallaan ja saavuttavat asettamansa tavoitteet leikiten, samalla kun sinä junnaat paikoillasi vanhassa tylsässä työssäsi?

Saavuta vihdoin ammatilliset tavoitteesi ja luo unelmiesi ura tai bisnes, josta olet jo pitkään haaveillut

Uusi valmennus auttaa sinua voittamaan pelkosi, tekemään tavoitteistasi totta ja etenemään kohti suurimpia ammatillisia haaveitasi

Onko sinulla ammatillinen unelma, jonka haluaisit saavuttaa, mutta asian toteutus on jäänyt peukaloiden pyörittelyn tasolle?

Kateudensekaisella ihailulla katsot, kuinka ystäväsi ja tuttavasi etenevät määrätietoisesti kukin omalla urallaan ja tuntuvat onnistuvan kaikessa mihin ryhtyvät. Haluaisit itsekin pystyä samaan, mutta jokin kuitenkin pidättelee sinua ryhtymästä toimiin omien unelmiesi saavuttamiseksi… 

Olen auttanut jo satoja ihmisiä tavoittelemaan unelmiensa uraa ja olen huomannut, että tietyt asiat, estävät heitä saamasta sellaista uraa, josta he ovat aina haaveilleet. 

Usein he ajattelevat, että esteenä on taitojen puute…mutta todellisuudessa suurin este on pelko epäonnistumisesta ja se, että he eivät tiedä, miten heidän kannattaa toimia, jotta he saavuttaisivat unelmiensa uran. 

Voittamalla tämän pelon ja saamalla selkeät askelmerkit urahaaveidesi toteuttamiseen, sinullakin on mahdollisuus luoda ura tai bisnes, josta olet aina salaa haaveillut. 

Olen itsekin kulkenut tuon matkan pelkojen voittamisesta omien urahaaveideni rohkeaan tavoitteluun, ja tällä hetkellä elän ammatillista unelmaani (ja myös unelmaelämääni!) media-alan yrittäjänä.

Nyt haluan auttaa sinua tekemään saman omien uratavoitteidesi suhteen.

Oman-elamasi-Superstara-verkkovalmennus-800-px

Kuulostaako tutulta?

 • Sinusta tuntuu, että junnaat vain paikallasi, kun kollegasi etenevät urallaan niin, että suhina käy
 • Haaveilet, että voisit tehdä intohimostasi työn ja viettää päiväsi tehden asioita, joista nautit, sekä tuntea iloa ja innostusta elämääsi kohtaan
 • Haluat kirkastaa oman juttusi ja löytää omat supervoimasi
 • Unelmoit alanvaihdosta, yrittäjänä menestymisestä, uudesta palkkatyöstä tai aluevaltauksesta urallasi, mutta koskaan ei tunnu olevan “oikea aika” muutokselle
 • Sinusta olisi mukavaa saada työstä sellaista korvausta, että leivän päälle jäisi muutakin kuin ylähuuli
 • Haluaisit arvostusta työstäsi sekä lisää vapautta ja vaurautta, jotta voisit nauttia elämästäsi täysillä
 • Et enää jaksaisi hetkeäkään vanhassa tylsistyttävässä työssäsi, mutta pelkäät jääväsi jumiin…

Oli tavoitteesi sitten uusi työ, alanvaihto tai oma bisnes, olet oikeassa paikassa. Olet jo miettinyt tarpeeksi pitkään pitäisikö sinun ja uskallatko. Kyllä pitäisi ja kyllä uskallat!

Saat valmennuksessa esittelemästäni menetelmästä eniten irti, jos haluat…

 • Palat halusta luoda oman näköisen uran ja arjen, johon voit herätä kiitollisena ja tyytyväisenä joka aamu
 • Kirkastaa oman juttusi ja löytää omat supervoimasi, joiden avulla etenet itsevarmasti ja määrätietoisesti valitsemaasi urapolkua
 • Vaihtaa alaa, menestyä yrittäjänä, löytää unelmiesi palkkatyön tai tehdä uuden aluevaltauksen urallasi, mutta sinulta puuttuu uskallusta ja tietoa, miten toimia
 • Menestyä urallasi ja tienata enemmän tinkimättä muusta elämästäsi ja hyvinvoinnistasi
 • Rakentaa ammatillista brändiä ja verkostoja, jotka tuovat sinulle jatkuvasti uusia mielettömiä uramahdollisuuksia, mutta et tiedä, mistä sinun pitäisi lähteä liikkeelle
 • Löytää itsestäsi rohkeuden toteuttaa omia unelmiasi, selättää huijarisyndrooma ja elää täysillä
 • Haluat nauttia työstäsi ja toteuttaa ammatilliset unelmasi – et tylsistyä kuoliaaksi työssä, joka ei innosta sinua ja saa silmiäsi sädehtimään!
 • Olet valmis tekemään muutoksia saavuttaakseesi tavoitteesi!

Jos tunnistit itsesi yhdestä tai useammasta kohdasta, sinun kannattaa ehdottomasti lukea eteenpäin…

8 askeleen menetelmä ammatillisten unelmien toteuttamiseen – tee työksesi sitä mitä rakastat ja elä täysillä

Olen valmennuksessa näyttämäni menetelmän avulla pystynyt itse tekemään urallani täyskäännöksen vaihtaen alaa sosionomista ja varhaiskasvatuksen opettajasta mediayrittäjäksi. Tämä tapahtui täysin ilman verkostoja, alan koulutusta tai aikaisempaa kokemusta media-alasta.

Mediayrittäjyyden myötä olen saanut tehdä työkseni asioita, joista aikaisemmin tyydyin vain haaveilemaan. Nykyisin elätän itseni intohimoillani, kuten kirjoittamisella ja luovalla sisällöntuotannolla.

Viime vuonna tavoitteeni oli mm. saada tehdä podcastia työkseni, kirjoittaa kolumneja, tehdä yli 100 000 euron liikevaihto sekä saada ensimmäiselle kirjalleni kustannussopimus.

Onnistuin saavuttamaan KAIKKI nuo tavoitteet (joiden en olisi vielä muutama vuosi sitten voinut kuvitellakaan käyvän toteen), käyttämällä valmennuksessa näyttämääni 8 askeleen menetelmää ammatillisten unelmien toteuttamiseen:

tähti1 turkoosi-kulta
tähti2 turkoosi-kulta
tähti3 turkoosi-kulta
tähti4 turkoosi-kulta
tähti5 turkoosi-kulta
tähti7 turkoosi-kulta
tähti6 turkoosi-kulta
tähti8 turkoosi-kulta

Askel 1: Muuta ajattelusi, muuta elämäsi

Tiedosta ajatustesi voima ja luo menestyjän mindset, jonka avulla saavutat haluamasi.

Askel 2: Tiedä, mitä haluat

Löydä ja kirkasta intohimosi, jonka eteen haluat nähdä vaivaa.

Askel 3: Löydä vahvuutesi

Opi tunnistamaan luontaiset vahvuutesi ja supervoimasi, joiden ympärille luot unelmiesi uran, ja tuotat merkittävää lisäarvoa muille.

Askel 4: Tee unelmasta tavoite

Luo unelmastasi tavoite, jota sinun on helppoa ja innostavaa lähteä edistämään.

Askel 5: Rakenna henkilöbrändiäsi

Rakenna ja kirkasta omaa henkilöbrändisi, joka nostaa sinut esille alasi osaajana, ja tuo sinulle mahdollisuuksia, joita olet aina halunnut.

Askel 6: Verkostoidu viisaasti

Luo ympärillesi muista ihmisistä koostuva ammatillinen verkosto, jonka avulla kehityt ja etenet kohti unelmiasi (ja sinä teet saman heille)!

Askel 7: Ota voittajan asenne

Löydä voittajan asenne, jonka avulla pysyt motivoituneena, vaikka pettymyksiä tulisi vastaan.

Askel 8: Huolehdi hyvinvoinnistasi

Tavoittele haluamaasi ja luo unelmiesi uraa vaalien samalla omaa hyvinvointiasi.

Esittelyssä:
Oman elämäsi Superstara® – toteuta ammatilliset unelmasi -verkkovalmennus

Oman elämäsi Superstara® – toteuta ammatilliset unelmasi -verkkovalmennuksen aikana etenemme yhdessä askel askeleelta kohti tavoitteitasi. 

Valmennuksessa näytän sinulle kuinka pystyt saavuttamaan ammatillisia tavoitteitasi ja luot unelmiesi uraa ilman turhia pelkoja ja rajoitteita – myös valmennuksen jälkeen ja aina kun haluat! 

Valmennuksen opeilla olen itse toteuttanut useita ammatillisia unelmiani (mm. moninkertaistin liikevaihtoni, sain kirjalleni kustannussopimuksen, pääsin tekemään omaa podcastia ja kolumnisarjaa). 

Valmennuksessa tulen erityisesti näyttämään sinulle: 

 • Kuinka luot omannäköisen uran ja arjen, jotta voit olla joka päivä kiitollinen siitä, että uskalsit tavoitella niitä asioita, joita olit aiemmin pelännyt tai pitänyt mahdottomana
 • Keinon tunnistaa omat vahvuutesi ja tuoda ne parhaiten esille, kun tarvitset niitä eniten työelämässä
 • Miten tunnistat haitalliset ajatusmallit, jotka ovat jo vuosia estäneet sinua saavuttamasta omat unelmasi – ja kuinka pääset niistä vihdoin irti! 
 • Helpon menetelmän, jolla asetat tavoitteet oikein – ja saavutat unelmiesi uran tai työn ennen kuin huomaatkaan!
 • Kuinka rakennat henkilöbrändiä, joka tuo sinulle mielettömiä uramahdollisuuksia vuodesta toiseen
 • Kuinka luot ympärillesi unelmiesi verkoston, joka auttaa sinua menestymään!

Valmennuksen käytyäsi olet edennyt urahaaveitasi kohti ja tavoitteistasi riippuen jopa saavuttanut niitä. Tiedät myös, miten voit rakentaa uraasi ja saavuttaa tavoitteitasi verkkovalmennuksen jälkeenkin, sillä voit hyödyntää oppimaasi prosessia aina uudelleen.

Tämän valmennuksen avulla pääset siis eteenpäin kohti tavoitteitasi ja saat valmiudet onnistumiseen, mutta sinun täytyy olemaan valmis tekemään töitä myös valmennuksen jälkeen pitkäjänteisesti – loppupeleissä kaikki on sinusta kiinni. 😉

Joten tehdäänkö diili? Annan sinulle kartan ja sinun tarvitsee vain seurata sitä…

Haluan nimittäin todella, että muutat elämäsi ja menet kohti unelmiasi. Jotta ymmärtäisit, että sinulla on lähes rajattomat mahdollisuudet tässä elämässä. Haluan tsempata sinua eteenpäin, kaivaa sisuksistasi potentiaalisi esiin ja saada sinut loistamaan. Haluan, että menet nukkumaan kiitollisena siitä, mitä olet päivän aikana saanut aikaan ja heräät innoissasi uuteen päivään, koska saat tehdä työksesi mitä todella haluat. Haluan, että voit jättää hyvästit maanantaiahdistukselle ja ilottomalle puurtamiselle. 

Tämä valmennus on kartta, jonka avulla tiedät mitä sinun tarvitsee tehdä unelmiesi eteen

Oman elämäsi Superstara® -verkkovalmennus on rakennettu mahdollisimman yksinkertaiseksi, jotta pystyt saamaan juuri sen työn tai uran, josta olet aina salaa haaveillut – nopeammin kuin uskallat edes villeimmissä unelmissasi kuvitella! 

Tämä valmennus sisältää menetelmän, jonka avulla pystyt saavuttamaan unelmasi muiden epäilyistä ja omista uskomuksista riippumatta. Voit pitää valmennusta “karttana”, joka näyttää sinulle selkeät askeleet siihen, miten saavutat sen uran tai työn, josta olet tähän saakka tyytynyt vain haaveilemaan.

Oletko valmis lähtemään kanssani matkalle kohti unelmiesi saavuttamista? Hienoa! Anna minun näyttää vielä mitä kaikkea tulet saamaan valmennuksen 8 viikon aikana…

Jos tulet tänään mukaan, tulet saamaan mm. seuraavat asiat:

 • Toimivaksi todetun kehittämäni “8 askelta ammatillisten unelmien toteuttamiseen” -menetelmän, jonka avulla olen toteuttanut lukuisia ammatillisia unelmiani (Esimerkiksi tein ensimmäisenä vuotenani täysipäiväisenä yrittäjänä yli 100 000 euroa liikevaihtoa, sain kustannussopimuksen kirjalleni, pääsin tekemään omaa podcastia ja kirjoittamaan kolumnisarjaa, vaihdoin onnistuneesti alaa ja teen työkseni sitä, mistä todella nautin!)
 • 20 videota + 1 äänite, jotka auttavat sinua kulkemaan askel kerrallaan kohti unelmaasi – Videot ja niiden sisältö on tehty tarkoituksella mahdollisimman yksinkertaiseksi ymmärtää ja viedä käytäntöön, jotta pystyt saavuttamaan unelmasi vain seuraamalla annettuja ohjeita
 • 8 työkirjaa, joiden avulla pääset eteenpäin kohti tavoitteitasi – näin tulet viemään opitut asiat käytäntöön välittömästi!
 • Pääsyn kannustavaan ja lämminhenkiseen Facebook-ryhmään, jossa voit keskustella, jakaa kokemuksia ja fiilistellä onnistumisia (ja jakaa kompastuksesi) muiden kurssilaisten ja valmentajan kanssa
 • Tukeni ja vastauksia kysymyksiisi suoraan minulta koko kurssin ajan – voit lähettää minulle kysymyksiä sähköpostitse tai Facebook-ryhmän kautta, vastailen kysymyksiin viikoittain 
 • Kaiken kurssimateriaalin käyttöösi kokonaisen vuoden ajaksi – voit siis käydä valmennuksen läpi juuri sellaisella aikataululla kuin haluat
 • Sekä paljon muuta…

Ja jotta tavoitteidesi saavuttaminen sujuisi mahdollisimman vaivattomasti, saat valmennuksen lisäksi vielä seuraavat unelmauran toteutumista nopeuttavat työkalut… 

Saat maksutta 5 bonus-materiaalia, jotka auttavat saavuttamaan unelmasi entistäkin nopeammin

1. 5 ideaa verkostoitumiseen -muistilista (Arvo: 12 e)

Muistilista, joka tarjoaa 5 ideaa verkostoitumiseen ja siihen, kenen kanssa voisit verkostoitua. Näin tiedät keneen ja missä tilanteessa ottaa yhteyttä, eikä sinun tarvitse pähkäillä yksinäsi.

5 ideaa verkostoitumiseen muistilista - läpinäkyvä tausta

2. Visualisoi unelmasi ja toteuta se – 6 mielikuvaharjoitusta -miniopas (Arvo: 20 e)

Miniopas, joka tarjoaa 6 rentouttavaa mielikuvaharjoitusta, jotka tuovat hyvän mielen ja vahvistavat tavoitteitasi. Visualisoi harjoitteiden avulla unelmiesi ura ja toteuta haaveesi!

Visualisoi unelmasi ja toteuta se - miniopas - läpinäkyvä tausta

3. Tavoitteiden etenemisen arviointityökalu (Arvo: 20 e)

Omaa tekemistäsi ja tavoitteitasi tukeva pohja, jonka avulla reflektoit kuukausittain omaa tekemistäsi herättelevien kysymysten avulla. Samalla opit, mitä asioita sinun kannattaa tehdä seuraavassa kuussa enemmän tavoitteisiisi pääsemiseksi ja mitä jättää vähemmälle. Voit tulostaa pohjan ja täyttää sen kuukausittain tai täyttää pohjan sähköisesti.

Tavoitteiden etenemisen arviointityökalu

4. Unelmista toiminnaksi -tavoitesuunnitelmapohja (Arvo: 20 e)

Inspiroiva ja selkeä pohja, jonka avulla suunnittelet kuukautesi ja viikkosi niin, että etenet kohti tavoitteitasi hyvässä tahdissa ilman stressiä. Voit tulostaa pohjan ja täyttää sen kuukausittain tai täyttää pohjan sähköisesti.

Unelmista toiminnaksi -tavoitesuunnitelma

5. Sosiaalisen median julkaisukalenteri  (Arvo: 20 e)

Sosiaalisen median julkaisukalenterin avulla suunnittelet sosiaalisen median julkaisusi etukäteen, jolloin toimintasi on johdonmukaisempaa ja yhtenäisempää. Etukäteen suunnittelulla säästät myös aikaa ja tehostat toimintaasi.

 

Sosiaalisen median julkaisukalenteri
Aloitin valmennuksen opinnoista valmistumisen kynnyksellä. Tavoitteeni oli saada lisää rohkeutta ja itseluottamusta, sekä löytää markkinointialan työpaikka, jossa pääsen hyödyntämään vahvuuksiani. Valmennus toi minulle paljon uskoa itseeni ja auttoi minua urasuunnittelussa. Sain myös rohkeutta viedä suunnitelmani käytäntöön ja valmennuksen päätyttyä sainkin oman alan työpaikan! Saavutin siis tavoitteeni! Valmentaja oli aivan loistava, avulias ja ammattitaitoinen. Parempaa koutsia saa hakea. 🙂 🙏✨ 
- Jasmina, Sisällöntuottaja
Aloitin valmennuksen opinnoista valmistumisen kynnyksellä. Tavoitteeni oli saada lisää rohkeutta ja itseluottamusta, sekä löytää markkinointialan työpaikka, jossa pääsen hyödyntämään vahvuuksiani. Valmennus toi minulle paljon uskoa itseeni ja auttoi minua urasuunnittelussa. Sain myös rohkeutta viedä suunnitelmani käytäntöön ja valmennuksen päätyttyä sainkin oman alan työpaikan! Saavutin siis tavoitteeni! Valmentaja oli aivan loistava, avulias ja ammattitaitoinen. Parempaa koutsia saa hakea. 🙂 🙏✨

– Jasmina, Sisällöntuottaja & markkinoinnin osaaja
Miten hyvää ja tärkeää asiaa tällä verkkokurssilla käydään läpi! Ihan älyttömän inspiroivaa! Just tällasta itsevarmuuden nostattamista maailma kaipaa. 🙏✨ Kiitos tästä mahdollisuudesta olla seuraamassa ja oppimassa. Meistä jokainen on oikeanlainen. Omia vahvuuksia pitää saada käyttää hyödyksi ja kääntää heikkoudet voitoksi. 💓 Annan valmennuksen arvosanaksi 5/5! Kiitos, kiitos, Kiitos!! 
- Heini, Huvistaja
Miten hyvää ja tärkeää asiaa tällä verkkokurssilla käydään läpi! Ihan älyttömän inspiroivaa! Just tällasta itsevarmuuden nostattamista maailma kaipaa. 🙏✨ Kiitos tästä mahdollisuudesta olla seuraamassa ja oppimassa. Meistä jokainen on oikeanlainen. Omia vahvuuksia pitää saada käyttää hyödyksi ja kääntää heikkoudet voitoksi. 💓 Annan valmennuksen arvosanaksi 5/5! Kiitos, kiitos, Kiitos!!

– Heini, Huvistaja
Kurssin aikana pääsin eroon pessimismistä unelmieni suhteen ja olen saanut paljon lisää itsevarmuutta työhöni ja yrittäjyyteen. Jos en olisi lähtenyt mukaan, olisin edelleen jumissa oman pääni sisällä. Annan arvosanaksi kurssille täydet 5/5 pistettä! Epäröivälle henkilölle haluan sanoa, että tämä on juuri sitä, mitä tarvitset päästäksesi eteenpäin!
- Emmi, Kauneusalan yrittäjä
Kurssin aikana pääsin eroon pessimismistä unelmieni suhteen ja olen saanut paljon lisää itsevarmuutta työhöni ja yrittäjyyteen. Jos en olisi lähtenyt mukaan, olisin edelleen jumissa oman pääni sisällä. Annan arvosanaksi kurssille täydet 5/5 pistettä! Epäröivälle henkilölle haluan sanoa, että tämä on juuri sitä, mitä tarvitset päästäksesi eteenpäin!

– Emmi, Kauneusalan yrittäjä

Jotta tiedät varmasti mihin olet ryhtymässä, niin kerrataanpa vielä… 

3 asiaa, jotka voit saavuttaa kun liityt tänään valmennukseen

Minun tavoitteeni on auttaa sinua saavuttamaan seuraavat 3 asiaa, kun liityt Oman elämäsi Superstara® -verkkovalmennukseen tänään: 

 • Ajattelutapasi unelmiasi ja omia kykyjäsi kohtaan kokee täydellisen muutoksen ja pääset eroon haitallisista peloista ja epävarmuuksista, jotka estävät sinua toimimasta unelmiesi eteen.
 • Etenet rohkeasti ja itsevarmasti kohti tavoitteitasi ja myös saavutat ne.
 • Luot itsellesi unelmiesi uran ja arjen, josta olet päivittäin pohjattoman kiitollinen.

Teen kaikkeni, jotta nämä tavoitteet tulevat kohdallasi täyttymään. Sinun tarvitsee vain antaa minun auttaa sinua. 

Joten päätös on nyt sinun: haluatko vielä vuodenkin päästä potea sunnuntaimasennusta ja vain unelmoida iltaisin kotisohvallasi työstä, jota rakastaisit tehdä 

VAI 

haluatko mieluummin sunnuntai-iltaisin odottaa jo malttamattomana, että pääsisit taas seuraavana aamuna unelmatyösi pariin?

Jos valitsit jälkimmäisen, jää sinun tehtäväksi nyt vain klikata alla olevaa painiketta.

Liity mukaan odotuslistalle

Valmennuksen ovet on toistaiseksi suljettu. Liity odotuslistalle, niin saat tietää ensimmäisenä, kun ovet jälleen aukeavat.

Mutta entäs se hinta?

Olen käyttänyt vuosien aikana tuhansia euroja ja tehnyt päivittäin työtä itseni kehittämiseen, jotta olen voinut saada käyttööni kaikki ne työkalut ja menetelmät, joiden avulla olen pystynyt saavuttamaan ammatilliset unelmani ennätysajassa.

…ja jotta olen pystynyt luomaan valmennuksen, jossa kaikki oppimani ja parhaimmat menetelmät ovat helposti käsiteltävässä ja ymmärrettävässä muodossa.

En myöskään pyydä sinua maksamaan minulle tuhansia euroja. Valmennuksen osien yhteenlaskettu arvo on 1140 €, mutta en myöskään pyydä sinua maksamaan sitä.

…vaan jotta sinä pääsisit aloittamaan matkasi kohti ammatillisia unelmiasi mahdollisimman pian eikä varsinkaan raha olisi esteenä, niin jos päätät liittyä mukaan valmennukseen nyt…

Liity mukaan odotuslistalle

Liity odotuslistalle. niin saat tietää ensimmäisenä, kun valmennuksen ovet avautuvat jälleen.

 

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Miksi valmennusmateriaalia ilmestyy viikoittain?

Valmennusmateriaalia julkaistaan viikoittain siksi, että saat tarvittavat tiedot oikeassa järjestyksessä ja oikeaan aikaan. Näin pystyt myös syventymään ilmestyneeseen materiaaliin kunnolla, eikä sinulle tule kiusausta pomppia edestakaisin eri viikkojen välillä. Näin työskentelet mahdollisimman tehokkaaksi, ja saat uutta materiaalia ja tehtäviä sopivan määrän kerrallaan. Näin sinulle jää aikaa ja energiaa myös muihin itsellesi tärkeisiin asioihin.

Urani on jo hyvässä vauhdissa, onko kurssista mitään hyötyä minulle?

Tämä valmennus sopii täysin hyvin sinulle vaikka urasi olisi lähtenyt jo lentoon. Tästä valmennuksesta pystyt saamaan työkalut, jotka auttavat ja tukevat sinua entisestään valitsemasi uran kanssa. Tämä valmennus auttaa sinua varmistamaan, että pidät suuntasi oikeana ja keskityt niihin asioihin, jotka vievät sinua joka päivä lähemmäs tavoitteitasi. 

Joten ei ole väliä oletko yrittäjä tai toisen palkkalistoilla, tämä valmennus antaa sinulle lisäboostia tekemiseesi ja auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Onko valmennusta pakko käydä tietyssä tahdissa? Entä jos ei kykenekään siihen?

V: Valmennusmateriaalia julkaistaan viikoittain, että saat tarvittavat tiedot oikeassa järjestyksessä ja oikeaan aikaan. Näin pystyt myös syventymään ilmestyneeseen materiaaliin kunnolla, eikä sinulle tule kiusausta pomppia edestakaisin eri viikkojen välillä. Näin työskentelet mahdollisimman tehokkaasti, ja saat uutta tietoa ja tehtäviä sopivan määrän kerrallaan. Näin sinulle jää aikaa ja energiaa myös muihin itsellesi tärkeisiin asioihin…

…Mutta voit käydä valmennusta juuri siinä tahdissa kuin sinulle sopii. Valmennusmateriaalit säilyvät sinulla vuoden ajan, joten ehdit hyvin käymään niitä läpi, silloin kun sinulla on sopiva hetki. Suosittelen kuitenkin, että etenet valmennuksessa oikeassa järjestyksessä, niin homma sujuu mahdollisimman jouhevasti. 🙂 

Kauan valmennus kestää?

Valmennus kestää 8 viikon ajan. Voit kuitenkin käydä valmennuksen myös omassa tahdissasi, sillä materiaalit ovat käytössäsi vuoden ajan ostamisesta.

Koska olet osoittanut olevasi kiinnostunut kehittämään uraasi ja toteuttamaan unelmasi, uskon, että tulet rokkaamaan täysillä ja tekemään asioita, joita sydämestäsi rakastat. 

Valmennus on liian hintava minun kukkarolleni – kannattaako tähän investoida?

Ymmärrän sinua täysin, sillä tiedän, miten vaikeaa on välillä investoida itseensä ja omaan kehittymiseensä. Mutta uskon vahvasti, että valmennus vauhdittaa uratavoitteidesi saavuttamista niin paljon, että saat rahan myöhemmin moninkertaisena takaisin – puhumattakaan ajasta, jonka säästät kun et haparoi kohti unelmiasi yksinäsi. 

Lisäksi kehotan sinua pohtimaan, minkä hintalapun annat omille unelmillesi? Valmennuksen hinnalla saat muutaman kostean baari-illan takseineen, puolikkaan design-jakkaran tai kolme kampaajakäyntiä. Oletko valmis investoimaan elämän pieniin mukavuuksiin rahaa? Entä itseesi ja omiiin unelmiisi? ♥

Voit myös! maksaa valmennuksen yhdessä, kahdessa tai kolmessa erässä korottomasti.

Hinta perustuu myös seuraaviin argumentteihin:

 • Opit step by step -menetelmän, jonka avulla voit toteuttaa ammatillisia unelmiasi ja luoda haluamaasi uraa
 • Verkkovalmennus sisältää paljon videoluentoja ja tehtäviä – yksilövalmennuksena hinta olisi moninkertainen. Koska valmennus on verkkomuodossa, pystyn laittamaan hinnan matalammaksi.
 • Pääset tekemään oikeita asioita oikeaan aikaan
 • Otat selkeitä askeleita kohti urahaaveitasi ja etenet kohti sitä nopeammin kuin yksin puurtaessasi
 • Oletko valmis investoimaan uraasi, käymään seminaareissa ja luennoilla? Nyt saat moninkertaisen määrän valmennusluentoja ja tehtäviä yhden (halvan!) seminaaripäivän hinnalla, sekä yhteisön tuen ja valmentajan (minut!) vastaamaan viikoittain kysymyksiisi.

Kuka sinua valmentaa?

Olen Taru mediayrittäjä ja Oman elämäsi Superstara® -valmennuskonseptin ja urayhteisön perustaja. Luovan alan moniosaaja, joka elää unelmaansa sen ansiosta, että päätti uskoa itseensä, hypätä tuntemattomaan ja jättää taakseen turvallisen päivätyön tavoitellakseen urahaaveitaan. 

Tiedän, mitä uuden uran tyhjästä luominen ja yrittäjyys kilpaillulla alalla vaatii. Tiedän, miten kasvattaa tulotasoa ja saavuttaa omia tavoitteitaan. Tiedän, miten jäädä ihmisten mieliin, tuoda itseään esille ja luoda ammatillista brändiä. Tiedän, millaista on kun lunta tulee tupaan urakalla, mutta pitää jatkaa siitä huolimatta. Tiedän, millaisia pelkoja muutos ja epävarmuus voivat tuoda tullessaan. Matkani aikana (se todellakin jatkuu!) olen oppinut paljon ja opin koko ajan lisää. Ja haluan todellakin auttaa myös sinua saavuttamaan ammatilliset unelmasi ja elämään haluamaasi elämää. Koska uskon, että se muuttaa elämääsi kokonaisvaltaisesti niin paljon paremmaksi ja katuisit, jos et lähtisi haluamaasi kohti.

Sen lisäksi tämän valmennuksen missio on saada sinut tajuamaan, että olet todellinen Superstara isolla S:llä, ja on aika näyttää se myös muille! Elämä on huikean paljon kivempaa, kun saa olla oma itsensä, tehdä sitä mistä nauttii ja elää omannäköistään arkea, ja tehdä se omaa hyvinvointiaan vaalien.

Harva vastoinkäyminen on kivuliaampaa kuin se, ettet toteuta elämässäsi haluamiasi asioita.

Tervetuloa mukaan!

♥:lla Taru

P.S. Jos sinulle tulee mitä tahansa kysyttävää mieleen valmennuksesta, voit olla minuun yhteydessä sähköpostitse taru@omanelamasisuperstara.fi

Liity odotuslistalle
payform_row_single