Oman elämäsi Superstara® – toteuta ammatilliset unelmasi -verkkovalmennus Nyt on sinun aikasi elää täysillä ja tehdä tavoitteistasi totta.  

Oman elämäsi Superstara® – toteuta ammatilliset unelmasi -verkkovalmennus sopii sinulle, joka olet valmis menemään ammatillisia unelmiasi kohti ja saavuttamaan tavoitteesi. Verkkovalmennuksen ilmoittautuminen on tällä hetkellä suljettu. Voit liittyä odotuslistalle sivun alareunasta.

Verkkovalmennus sinulle, joka haluat luoda unelmiesi uran ja tehdä työksesi sitä, mistä todella nautit.

Onko sinulla ammatillinen unelma, jonka haluaisit saavuttaa, mutta asian toteutus on jäänyt peukaloiden pyörittelyn tasolle? Junnaatko paikallasi, kun kollegasi etenevät urallaan niin, että suhina käy? Olisiko mukavaa saada työstä sellaista korvausta, että leipäsi päälle jäisi muutakin kuin ylähuuli? Haluaisitko, että arkesi herättäisi sinussa iloa ja innostusta turhautuneisuuden tai “ihan ok” ajatusten sijaan?

Haaveiletko alanvaihdosta tai yrittäjyydestä? Tai siitä, että voisit tehdä työksesi jotain, mihin tunnet suurta paloa ja intoa? Haluaisitko arvostusta työstäsi, lisää vapautta ja vaurautta, jotta voisit nauttia elämästäsi täysillä? Tai haluaisitko yksinkertaisesti vain uuden mielekkään työn ilman mitään vippaskonsteja, koska tylsistyt nykyisessä? Oli tavoitteesi sitten uusi työ tai maailmanvalloitus, olet oikeassa paikassa. 

Nyt on nimittäin juuri täydellinen hetki päästää irti siitä, mikä sinua pidättelee ja lähteä rohkeasti ottamaan askelia omia uratavoitteitasi kohti. Olet miettinyt tarpeeksi pitkään pitäisikö sinun ja uskallatko. Kyllä pitäisi ja kyllä uskallat! Olen itse kulkenut tuon matkan ja tällä hetkellä elän ammatillista unelmaani media-alan yrittäjänä.

Näin jälkiviisaana voin kuitenkin sanoa, että olisin edistynyt paljon nopeammin ja kivuttomammin, jos joku olisi auttanut minua pääsemään eteenpäin. Nyt haluan olla sinun apunasi, auttaa sinua saavuttamaan ammatilliset unelmasi ja luomaan haluamasi uran ilman, että hukkaisit aikaa, rahaa ja energiaa vääriin asioihin. 

Millaisessa tilanteessa saat Oman elämäsi Superstara® – toteuta ammatilliset unelmasi -verkkovalmennuksesta eniten irti?

 • sinulla on joku haju omasta jutustasi, mutta tarvitset vielä apua oman unelmatyösi ja tavoitteesi kirkastamiseen ja siihen, miten oman unelman voisi saavuttaa
 • haluat nauttia työstäsi ja toteuttaa ammatilliset unelmasi
 • haluat löytää omat vahvuutesi ja hyödyntää niitä urallasi
 • haluat luoda itsesi näköisen uran ja arjen, ja nauttia siitä
 • haaveilet yrittäjyydestä, alanvaihdosta, uudesta työstä tai uralla etenemisestä
 • haluat rakentaa ammatillista brändiä ja verkostoja, sekä hyödyntää niitä urallasi
 • olet valmis tekemään muutoksia saavuttaakseesi tavoitteesi

Tunnistitko itsesi yhdestä tai useammasta kohdasta?

Oman elämäsi Superstara verkkovalmennus Taru Tammikallio

Mitä tulet valmennuksen aikana oppimaan?

Oman elämäsi Superstara® – toteuta ammatilliset unelmasi -verkkovalmennuksen aikana etenemme yhdessä kohti tavoitteitasi. Tulet oppimaan kahdeksan askeleen menetelmän, jonka avulla saavutat ammatillisia tavoitteitasi ja luot unelmiesi uraa – myös valmennuksen jälkeen ja aina kun haluat. 

Kurssin opeilla olen itse toteuttanut useita ammatillisia unelmiani (mm. moninkertaistin liikevaihtoni, sain kirjalleni kustannussopimuksen, pääsin tekemään omaa podcastia ja kolumnisarjaa). Lyhyesti sanottuna olen luonut omannäköisen uran ja arjen, ja olen joka päivä kiitollinen siitä, että uskalsin. Nyt haluan auttaa sinua tekemään samoin!

Valmennuksessa opit tunnistamaan vahvuutesi ja tuomaan niitä esille, sekä huomaamaan ajatusmallit, jotka ovat aikaisemmin estäneet sinua onnistumasta. Opit myös korvaamaan ne uusilla ja paremmilla ajatusmalleilla, jotka motivoivat, inspiroivat ja auttavat sinua etenemään kohti ammatillisia unelmiasi. Samalla ymmärrät oman asenteen ja ajattelun merkityksen, ja tiedät miten valjastat mielesi tavoitteidesi tueksi. 

Valmennuksen aikana asetat tavoitteen ja tiedät, millainen on hyvä tavoite ja miten edetä sitä kohti. Rakennat tärkeitä verkostoja ja omaa ammatillista brändiäsi, sekä opit fokusoimaan energiasi oikeisiin asioihin. Ymmärrät myös oman hyvinvoinnin ja rajojesi kunnioittamisen tärkeyden. 

Valmennuksen aikana otat konkreettisia askeleita ammatillisia unelmiasi kohti ja rakennat omaa henkilöbrändiäsi. Lisäksi saat selkeämmän kuvan osaamisestasi, sekä rohkeutta ja motivaatiota edetäksesi. Valmennuksen käytyäsi olet edennyt urahaaveitasi kohti ja tavoitteistasi riippuen jopa saavuttanut niitä. Tiedät myös, miten voit rakentaa uraasi ja saavuttaa tavoitteitasi myös verkkovalmennuksen jälkeen, sillä voit hyödyntää oppimaasi prosessia aina uudelleen.

Huom! Muista, että suuret muutokset tapahtuvat yleensä pitkällä aikavälillä, eikä mitään taikatemppuja ole olemassa. Jos tavoitteesi on rakentaa miljoonabisnes, se tuskin tulee tämän verkkovalmennuksen aikana onnistumaan kahdeksassa viikossa, jos lähdet nollasta.

Tämän valmennuksen avulla pääset eteenpäin kohti tavoitteitasi ja saat valmiudet onnistumiseen, mutta sinun täytyy olemaan valmis tekemään töitä myös valmennuksen jälkeen pitkäjänteisesti – loppupeleissä kaikki on sinusta kiinni. 😉

Onnellisuus- ja rentoutumisvalmentaja

Anne Korolainen

Onnellisuus- ja rentoutumisvalmentaja

”Pidin verkkokurssista paljon! Sain siitä hyviä ajatuksia ja paljon käyttökelpoisia ideoita, joita hyödyntää jatkossa. Vaikka kurssi keskittyi uraan, niin punaisena lankana kulki aina hyvinvointi ja oma jaksaminen, mikä oli iso plussa. Kurssi ei tuo liikaa paineita, vaan opettaa myös armollisuutta.

8 askelta ammatillisten unelmien toteuttamiseen -menetelmä 

tähti1 turkoosi-kulta

1. Muuta ajattelusi, muuta elämäsi: Tiedosta ajatustesi voima ja luo menestyjän mindset, jonka avulla saavutat haluamasi.

tähti2 turkoosi-kulta

2. Tiedä, mitä haluat: Löydä ja kirkasta intohimosi, jonka eteen haluat nähdä vaivaa.

tähti3 turkoosi-kulta

3. Löydä vahvuutesi: Opi tunnistamaan luontaiset vahvuutesi ja supervoimasi, joiden ympärille luot unelmiesi uran, ja joiden avulla tuotat merkittävää lisäarvoa muille.

tähti4 turkoosi-kulta

4. Tee unelmasta tavoite: Luo unelmastasi tavoite, jota sinun on helppoa ja innostavaa lähteä edistämään.

tähti5 turkoosi-kulta

5. Rakenna henkilöbrändiäsi: Rakenna ja kirkasta oma henkilöbrändisi, joka nostaa sinut esille alasi osaajana, ja vie sinua eteenpäin.

tähti7 turkoosi-kulta

6. Verkostoidu viisaasti: Luo ympärillesi muista ihmisistä koostuva ammatillinen verkosto, jonka avulla kehityt ja etenet kohti unelmiasi (ja sinä teet saman heille)!

tähti6 turkoosi-kulta

7. Ota voittajan asenne: Löydä voittajan asenne, jonka avulla pysyt motivoituneena, vaikka pettymyksiä tulisi vastaan.

tähti8 turkoosi-kulta

8. Huolehdi hyvinvoinnistasi: Tavoittele haluamaasi ja luo unelmiesi uraa vaalien samalla omaa hyvinvointiasi.

Käsittelemme verkkovalmennuksessa mm. seuraavia asioita:

 • alitajunta ja uskomukset 
 • miten löytää oma juttu
 • vahvuuksien tunnistaminen
 • tavoitteiden asettaminen ja käytännön tekeminen
 • menestyjän mindset ja asenne
 • henkilöbrändäys ja osaamisen esille tuominen
 • verkostoituminen
 • fokusointi 
 • oma hyvinvointi.

Jokaisen osion lopussa on myös työkirja (yhteensä kahdeksan työkirjaa), jossa pääset tekemään tehtäviä videoluentojen aiheisiin liittyen ja viemään opitut asiat käytäntöön!

Oman elämäsi Superstara verkkovalmennus

Valmennuksen käytyäsi…

 • sinulla on selkeämpi kuva siitä, mitä haluat
 • sinulla on enemmän rohkeutta, intoa ja motivaatiota toimia unelmiesi eteen
 • tiedät, miten edetä tavoitettasi kohti
 • tunnistat omat vahvuutesi
 • tiedät, miten rakennat ja kehität omaa henkilöbrändiäsi haluttuun suuntaan
 • olet rakentanut urasi kannalta tärkeitä verkostoja ja tiedät, miten teet niin jatkossakin
 • osaat fokusoida asioita paremmin, jolloin mahdollistat unelmiesi toteutumisen
 • tiedostat hyvinvointisi ja rajojesi kunnioittamisen tärkeyden, vaikka etenet kohti tavoitteitasi raketin lailla
 • olet hyvässä vauhdissa kohti ammatillisten unelmiesi toteutumista tai jopa jo saavuttanut niitä (tavoitteidesi suuruudesta riippuen)
 • sinulla on askelmerkit siihen, miten voit myös tulevaisuudessa saavuttaa tavoitteitasi urallasi.

Valmennuksessa saat mm:

 • Toimivaksi todetun kehittelemäni 8 askelta ammatillisten unelmien toteuttamiseen -menetelmän, jonka avulla olen toteuttanut lukuisia ammatillisia unelmiani (moninkertaistin liikevaihtoni, sain kustannussopimuksen kirjalleni, pääsin tekemään omaa podcastia ja kirjoittamaan kolumnisarjaa, vaihdoin onnistuneesti alaa ja teen työkseni sitä, mistä todella nautin!)
 • 21 napakkaa videoluentoa (yksi on pelkkä ääni) valmennuksen eri teemoista (Arvo: 300 + alv 24 %)
 • 8 työkirjaa, joiden avulla pääset eteenpäin kohti tavoitteitasi (Arvo: 240 + alv 24 %)
 • Pysyvän pääsyn kannustavaan ja lämminhenkiseen Facebook-ryhmään, jossa voit keskustella, jakaa kokemuksia ja fiilistellä onnistumisia (ja jakaa kompastuksesi) muiden kurssilaisten kanssa (Arvo: Mittaamaton! 😍)
 • Tukeni ja vastauksia kysymyksiisi suoraan minulta koko kurssin ajan – voit lähettää minulle kysymyksiä sähköpostitse tai Facebook-ryhmän kautta, vastailen kysymyksiin viikoittain (Arvo: 600 e + alv 24 %).

Valmennuksen osien arvo on yhteensä 1140 e + alv 24 %, mutta tarjoan sen hintaan 349 e + alv, jotta sinä pääsisit aloittamaan matkasi kohti ammatillisia unelmiasi mahdollisimman pian! Yksilövalmennuksena tämä valmennus maksaisi moninkertaisesti, mutta koska valmennus toteutetaan verkossa, pystyn laittamaan hinnan matalammaksi. Valmennuksen voi maksaa yhdessä tai useammassa erässä. Lue lisää maksuvaihtoehdoista täältä.

Eikä tässä vielä kaikki, kuten on tapana sanoa. Tarjoan sinulle nyt mahdollisuuden, josta tuskin voit kieltäytyä. Ihan vain siksi, että saisin sinulle aikaan hillittömän houkutuksen ja vastustamattoman halun lähteä mukaan valmennukseen, jotta voisimme yhdessä aloittaa matkan kohti unelmiesi uraa (kyllä, en edes yritä peitellä sitä)!

Saat verkkovalmennuksen hintaan 349 e + alv 24 % + lisäksi seuraavat bonukset:

 1. 5 ideaa verkostoitumiseen -muistilista (Arvo: 12 e + alv 24 %)

Muistilista, joka tarjoaa 5 ideaa verkostoitumiseen ja siihen, kenen kanssa voisit verkostoitua. Näin tiedät keneen ottaa yhteyttä, eikä sinun tarvitse pähkäillä yksinäsi.

5 ideaa verkostoitumiseen muistilista - läpinäkyvä tausta

2. Visualisoi unelmasi ja toteuta se – 6 mielikuvaharjoitusta -miniopas (Arvo: 20 e + alv 24 %)

Miniopas, joka tarjoaa 6 rentouttavaa mielikuvaharjoitusta, jotka tuovat hyvän mielen ja vahvistavat tavoitteitasi. Visualisoi harjoitteiden avulla unelmiesi ura ja toteuta haaveesi!

Visualisoi unelmasi ja toteuta se - miniopas - läpinäkyvä tausta

3. Tavoitteiden etenemisen arviointityökalu (Arvo: 20 e + alv 24 %)

Omaa tekemistäsi ja tavoitteitasi tukeva pohja, jonka avulla reflektoit kuukausittain omaa tekemistäsi herättelevien kysymysten avulla. Samalla opit, mitä asioita sinun kannattaa tehdä seuraavassa kuussa enemmän tavoitteisiisi pääsemiseksi ja mitä jättää vähemmälle. Voit tulostaa pohjan ja täyttää sen kuukausittain tai täyttää pohjan sähköisesti.

Tavoitteiden etenemisen arviointityökalu

4. Unelmista toiminnaksi -tavoitesuunnitelmapohja (Arvo: 20 e + alv 24 %)

Inspiroiva ja selkeä pohja, jonka avulla suunnittelet kuukautesi ja viikkosi niin, että etenet kohti tavoitteitasi hyvässä tahdissa ilman stressiä. Voit tulostaa pohjan ja täyttää sen kuukausittain tai täyttää pohjan sähköisesti.

Unelmista toiminnaksi -tavoitesuunnitelma

 Bonus 5: Sosiaalisen median julkaisukalenteri (Arvo: 20 e + alv 24 %)

Sosiaalisen median julkaisukalenterin avulla suunnittelet sosiaalisen median julkaisusi etukäteen, jolloin toimintasi on johdonmukaisempaa ja yhtenäisempää. Etukäteen suunnittelulla säästät myös aikaa ja tehostat toimintaasi.

Sosiaalisen median julkaisukalenteri

 Bonusten arvo yhteensä 92 + alv 24 %. Verkkovalmennuksen ja bonusten yhteenlaskettu arvo on siis 1232 e + alv 24 %.

Saat siis menetelmän, jonka avulla voit toteuttaa ammatillisia tavoitteitasi ja luoda unelmiesi uraa, napakat valmennusmateriaalit, työkirjat, tuen kurssin ajaksi, pysyvän pääsyn kannustavaan ja lämminhenkiseen Facebook-ryhmään, jossa pääset jakamaan kokemuksia ja tutustumaan muihin kurssilaisiin, sekä bonukset kaupan päälle hintaan 349 + alv 24 %, kun tulet mukaan pe 6.3. klo 22:00 mennessä.

12-1-2

Haluan nimittäin todella, että muutat elämäsi ja menet kohti unelmiasi. Jotta ymmärtäisit, että sinulla on lähes rajattomat mahdollisuudet tässä elämässä. Haluan tsempata sinua eteenpäin, kaivaa sisuksistasi potentiaalisi esiin ja saada sinut loistamaan. Haluan, että menet nukkumaan kiitollisena siitä, mitä olet päivän aikana saanut aikaan ja heräät innoissasi uuteen päivään, koska saat tehdä työksesi mitä todella haluat. Haluan, että voit jättää hyvästit maanantaiahdistukselle ja ilottomalle puurtamiselle.

Sisällöntuottaja, henkilöbrändääjä, markkinoinnin osaaja

Jasmina Fettah

Sisällöntuottaja, henkilöbrändääjä, markkinoinnin osaaja

”Kurssi tarjoaa sen, mitä on luvattu. Ja mikä parasta, omien pohdintojen kanssa ei tarvitse jäädä yksin – aina voi kysyä apua upealta ja osaavalta koutsilta!

Saatat vielä miettiä, onko valmennus sinua varten. Sovitko seuraaviin kuvauksiin?

 • sinulla on uraan liittyvä haave, jonka haluaisit toteuttaa, mutta et tiedä miten
 • haluat lisää motivaatiota ja tukea saavuttaaksesi unelmatyösi
 • omat pelkosi ja uskomuksesi estävät sinua etenemästä urallasi haluamaasi suuntaan
 • urakehityksesi junnaa paikallaan, vaikka kuinka ponnistelet päästäksesi eteenpäin
 • nykyinen työsi ei ole sitä mitä toivot ja haaveilet uudesta työstä
 • tunnet valinneesi oman alasi väärin ja haluat vaihtaa alaa
 • haaveilet oman yrityksen perustamisesta
 • haluat luoda unelmiesi uraa, mutta huolehtia silti hyvinvoinnistasi ja pitää arkesi tasapainossa
 • olet kiinnostunut rakentamaan ammatillista brändiä ja hyödyntämään sitä urallasi
 • haluat tehdä merkityksellistä työtä, johon tunnet paloa
 • olet valmis tarttumaan hitonmoisiin toimiin ja tekemään töitä saavuttaaksesi ammatilliset unelmasi (jos tämä ei ole kunnossa, mikään valmennus ei vie sinua eteenpäin!)

Tunnistitko itsesi yhdestä tai useammasta kohdasta? Jos kyllä, tervetuloa mukaan!

Mitä valmennuksessa tapahtuu?

 • Valmennus tapahtuu täysin verkossa, joten voit osallistua siihen mistä vain ja milloin haluat (materiaalit säilyvät sinulla vuoden ajan). 
 • Uutta materiaalia ilmestyy viikoittain 8 viikon ajan, mutta saat pitää valmennusmateriaalit seuraavan vuoden ajan. Voit tutustua materiaaliin ja tehdä valitsemiasi harjoituksia silloin kun sinulle sopii.
 • Pääset mukaan suljettuun Facebook-yhteisöön, jossa voit keskustella muiden kurssilaisten kanssa, jakaa ajatuksia, saada vertaistukea ja kysyä muilta.
 • Voit lähettää milloin tahansa minulle kysymyksiä sähköpostitse taru@omanelamasisuperstara.fi tai Facebook-ryhmässä. Vastailen kysymyksiin viikoittain.
 • Tarjoan sinulle valmennuksessa kaiken mahdollisen tiedon, tuen ja kannustuksen, jotta sinä onnistut tavoitteissasi ja saavutat unelmiesi uran.

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Miksi valmennusmateriaalia ilmestyy viikoittain?

Valmennusmateriaalia julkaistaan viikoittain siksi, että saat tarvittavat tiedot oikeassa järjestyksessä ja oikeaan aikaan. Näin pystyt myös syventymään ilmestyneeseen materiaaliin kunnolla, eikä sinulle tule kiusausta pomppia edestakaisin eri viikkojen välillä. Näin työskentelet mahdollisimman tehokkaaksi, ja saat uutta materiaalia ja tehtäviä sopivan määrän kerrallaan. Näin sinulle jää aikaa ja energiaa myös muihin itsellesi tärkeisiin asioihin.

Urani on jo hyvässä vauhdissa, onko kurssista mitään hyötyä minulle?

Edistytkö haluamassasi tahdissa? Haluaisitko viedä urasi seuraavalle tasolle ja kirkastaa omaa henkilöbrändiäsi? Hyödynnätkö verkostoja haluamallasi tavalla? Jos haluat saada näissä asioissa vielä lisätukea ja haluat uraasi tai yritystoimintaasi vielä lisäboostia, uskon, että hyödyt valmennuksesta ja yhteisöstä.

Onko valmennusta pakko käydä tietyssä tahdissa? Entä jos ei kykenekään siihen?

Valmennusta edetään eteenpäin viikko kerrallaan. Jos et kykene etenemään viikoittain, voit käydä materiaaleja ja edetä kurssilla myös hitaammin, sillä kaikki valmennusmateriaalit jäävät sinulle vuodeksi. Suosittelen kuitenkin, että etenet valmennuksen materiaaleja joka tapauksessa oikeassa järjestyksessä, niin homma sujuu mahdollisimman jouhevasti. 🙂 

Valmennus on liian hintava minun kukkarolleni…

Ymmärrän sinua täysin, sillä tiedän, miten vaikeaa on välillä investoida itseensä ja omaan kehittymiseensä. Mutta uskon vahvasti, että valmennus vauhdittaa uratavoitteidesi saavuttamista niin paljon, että saat rahan myöhemmin moninkertaisena takaisin, kun tulosi kasvavat. Myös aika on rahaa, eikä kaikkea hyötyä voikaan mitata rahassa – kun lähdet valmennukseen, saavutat uratavoitteitasi paljon nopeammin kuin yksin asiaa pähkäillessäsi ja arkesi muuttuu mielekkäämmäksi. Lisäksi saat kannustavan poppoon ympärillesi, jolla on suuri merkitys onnistumiselle. Muista, että voit maksaa valmennuksen yhdessä tai useammassa erässä. Lue lisää maksuvaihtoehdoista täältä

Hinta perustuu myös seuraaviin argumentteihin:

 • Opit step by step -menetelmän, jonka avulla voit toteuttaa ammatillisia unelmiasi ja luoda haluamaasi uraa
 • Verkkovalmennus sisältää paljon videoluentoja ja tehtäviä – yksilövalmennuksena hinta olisi moninkertainen. Koska valmennus on verkkomuodossa, pystyn laittamaan hinnan matalammaksi.
 • Pääset tekemään oikeita asioita oikeaan aikaan
 • Otat selkeitä askeleita kohti urahaaveitasi ja etenet kohti sitä nopeammin kuin yksin puurtaessasi
 • Oletko valmis investoimaan uraasi, käymään seminaareissa ja luennoilla? Nyt saat moninkertaisen määrän valmennusluentoja ja tehtäviä yhden (halvan!) seminaaripäivän hinnalla, sekä yhteisön tuen ja valmentajan (minut!) vastaamaan viikoittain kysymyksiisi.

Kauan valmennus kestää?

Valmennus kestää 8 viikon ajan. Voit kuitenkin käydä valmennuksen myös sen jälkeen, sillä materiaalit ovat käytössäsi myös sen jälkeen seuraavan vuoden ajan. 

Kuka sinua valmentaa?

Olen Taru, toimittaja, sisällöntuottaja, artisti ja media-alan yrittäjä. Luovan alan moniosaaja, joka elää unelmaansa sen ansiosta, että päätti uskoa itseensä, hypätä tuntemattomaan ja jättää taakseen turvallisen päivätyön tavoitellakseen urahaaveitaan. 

Tiedän, mitä uuden uran tyhjästä luominen ja yrittäjyys kilpailulla alalla vaatii. Tiedän, miten kasvattaa tulotasoa ja saavuttaa omia tavoitteitaan. Tiedän, miten jäädä ihmisten mieliin, tuoda itseään esille ja luoda ammatillista brändiä. Tiedän, millaista on kun lunta tulee tupaan urakalla, mutta pitää jatkaa siitä huolimatta. Tiedän, millaisia pelkoja muutos ja epävarmuus voivat tuoda tullessaan. Matkani aikana (se todellakin jatkuu!) olen oppinut paljon ja opin koko ajan lisää. Ja haluan todellakin auttaa sinua saavuttamaan ammatilliset unelmasi ja elämään haluamaasi elämää. Koska uskon, että se muuttaa elämääsi kokonaisvaltaisesti niin paljon paremmaksi ja katuisit, jos et lähtisi haluamaasi kohti.

Sen lisäksi tämän valmennuksen missio on saada sinut tajuamaan, että olet todellinen Superstara isolla S:llä, ja on aika näyttää se myös muille! Elämä on huikean paljon kivempaa, kun saa olla oma itsensä, tehdä sitä mistä nauttii ja elää omannäköistään arkea, ja tehdä se omaa hyvinvointiaan vaalien.

Harva vastoinkäyminen on kivuliaampaa kuin se, ettet toteuta elämässäsi haluamiasi asioita.

Jos sinulle tulee kysyttävää mieleen, voit olla minuun yhteydessä sähköpostitse taru@omanelamasisuperstara.fi

Tervetuloa mukaan!

:lla Taru

Haluatko tietää ensimmäisten joukossa, kun verkkovalmennuksen ovet ovat jälleen avoinna? Liity odotuslistalle, niin saat tiedon sähköpostiisi!

Liity odotuslistalle
payform_row_single