Oman elämäsi Superstara® – toteuta ammatilliset unelmasi -kirja

Oman elämäsi Superstara® – toteuta ammatilliset unelmasi

Kirjoittaja: Taru Tammikallio

Kansi: Jonna Nisu

 

Oman elämäsi Superstara® – toteuta ammatilliset unelmasi on viihdyttävä ja humoristisella otteella kirjoitettu uraopas ja inspiraatiokirja sinulle, joka haluat heittää hyvästit sunnuntaiahdistukselle, luoda unelmiesi uran ja nauttia elämästäsi täysillä!

Ilkka Koppelomäki
”Oman elämäsi Superstara® – toteuta ammatilliset unelmasi on todella tsemppaava ja erittäin hyvin koottu opas itsensä kehittämiseen työuralla. Suosittelen vahvasti Tarun kirjaa erityisesti jokaiselle, joka ei tiedä mitä tekisi työkseen tai etsii omaa unelma-ammattia. Kirjan 8 selkeää ja konkreettista askelta antaa kuitenkin todella arvokkaita vinkkejä ja tehtäviä kenelle tahansa, joka haluaa edetä omalla urallaan.”

Ilkka Koppelomäki

Itsensä johtamisen valmentaja & Saa mitä haluat -konseptin kehittäjä

Ilkka Koppelomäki
”Olen ollut viimeisen viikon aivan fiiliksissä Oman elämäsi Superstara -kirjasta!

Taru on aivan huikean hauska ja oivaltava kirjoittaja. Tämän kirjan aihe kolahtaa täysillä, mutta tämän pohjalta lukisin varmasti kaktuksenkasteluoppaitakin Tarulta, koska tykkään kirjoitustyylistä niin paljon.

Tämä on loistava kirja kaikille, jotka haaveilevat huikeista jutuista ja unelmatyöllään tienaamisesta, mutta joiden korvaan kuiskii pieni tai isompikin epävarmuus.

Niin usein keskitytään vain tsemppaamaan uralla, mutta unohdetaan muun jaksamisen tärkeys ja ajatellaan, että työn ja elämän voi käsitellä ihan erillisinä osina, vaikka ne vaikuttaa toisiinsa niin paljon.

Olen herkutellut tällä kirjalla hitaasti nautiskellen, koska tämä on niitä kirjoja, joita ei voi vain kahlata läpi, vaan kaikki se, mitä kirjan lukemisesta seuraa, riippuu täysin itsestäni. Yritän siis lukea, ymmärtää, sisäistää ja ennen kaikkea toimia – edes ihan vähän kerrallaan.”

Virve Fredman

Kirja sinulle, joka haluat lopettaa epämieluisassa työssäsi näivettymisen, löytää sisäisen Superstarasi ja toteuttaa ammatilliset unelmasi!

Haaveiletko alanvaihdosta, omasta yrityksestä tai etenemisestä urallasi? Haluatko lopettaa epämieluisassa työssäsi näivettymisen, saavuttaa ammatilliset unelmasi ja luoda uran, josta olet aina haaveillut? Toivotko, että voisit nauttia muustakin elämästäsi samalla kun etenet kohti haluamaasi?

Oman elämäsi Superstara® – toteuta ammatilliset unelmasi on viihdyttävä ja humoristisella otteella kirjoitettu opas- ja inspiraatiokirja sinulle, joka haluat heittää hyvästit sunnuntaiahdistukselle, luoda unelmiesi uran ja nauttia elämästäsi täysillä

Kirja opastaa sinulle askeleet, joita seuraamalla etenet kohti unelmiesi uraa. Teos auttaa sinua löytämään oman suuntasi, rakentamaan vahvan ammatillisen brändin ja timanttiset verkostot. Se kertoo myös, miten kulkea rohkeasti kohti omaa unelmaansa ja raivata esteet tieltään silloinkin kun puntti meinaa tutista tai lähipiiri heittää kapuloita rattaisiin.

“Vaikka olisitkin ihan paska, sinusta voi tulla aika hyvä, jos vain uskot itseesi ja lähdet rohkeasti tekemään.”

Kirjailijasta

Taru Tammikallio on luovan alan moniosaaja, kirjoittaja ja valmentaja, joka teki hypyn tuntemattomaan, vaihtoi varhaiskasvatuksen opettajan pestin mediayrittäjyyteen ja toteutti unelmansa. Uraasi edistävien askeleiden ja inspiroivien tehtävien lisäksi, hän jakaa kirjassa myös tarinansa rehellisesti kanssasi – niin matkalla vastaan tulleet vastoinkäymiset kuin niitä seuranneet onnistumisetkin.

Tilaa kirja tästä: Viisas Elämä

 

Kirjailija Taru Tammikallio