Lataa maksuton opas!

MEDIANÄKYVYYS-OPAS
Kuinka nostat itsesi ja yrityksesi median parrasvaloihin ilman tiedotteita, maksullista mainontaa, suurta someyleisöä ja valmiita mediasuhteita (vaikka et olisi suuri ja tunnettu brändi)!

Oletko valmis nousemaan ajatusjohtajaksi, jakamaan viestisi suurelle yleisölle ja boostaamaan bisnestäsi medianäkyvyyden avulla?

Hyväksy

Tämä opas kertoo sinulle...

  • 5 tyypillistä virhettä, jotka estävät sinua ja yritystäsi nousemasta esille mediassa
  • Kuinka välttää nämä virheet ja toimia toisin (jotta hyytävä hiljaisuus vaihtuisi Kyllä-vastaukseen ja saisit ansaitsemaasi näkyvyyttä mediassa!)
  • Miksi medianäkyvyys kannattaa ottaa haltuun NYT
  • Miksi sinä ja tarinasi olette olennaisimpia pitchauksessa kuin uusin tuotteesi tai palvelusi
  • Miksi tiedote EI ole paras vaihtoehto aloittavalle tai suurelle yleisölle tuntemattomalle yrittäjälle tai yritykselle
 

Et halua missata tätä, jos…

Taru Tammikallio

Tutustutaan!

Olen Taru

Taru Tammikallio

Superstara Median perustaja, PR- & viestintäkonsultti, valmentaja, kirjailija

 

Olen Taru Tammikallio, Superstara Median perustaja, PR- ja viestintäkonsultti, valmentaja ja kirjailija. Autan asiakkaitani saamaan asiakkaita, mahdollisuuksia ja tunnettuutta median, erottuvan brändin ja viestinnän avulla.

 

Olen hyödyntänyt medianäkyvyyttä onnistuneesti useaan otteeseen erottautumiseen, tunnettuuden kasvattamiseen ja uusien asiakkaiden saamiseen (mm. Yle, City, Markkinointi & Mainonta, Iltalehti, Erto, Duunitori, Radio Aalto, Business FM) – ja tehnyt tämän kaiken itse ilman pr-budjettia, tiedotteita, maksullista mainontaa, ilman suurta someyleisöä ja ilman valmiita mediasuhteita.

 

Minulla on myös vuosien kokemus freelancer-toimittajan työstä. Olen ideoinut, pitchannut ja myynyt useita kymmeniä juttukonsepteja medioille ja näin nostanut ihmisten ja yrittäjien tarinoita esille, sekä vastaanottanut lukuisia juttuideoita myös itse.

 

Toimittajan työn lisäksi minulla monipuolinen kokemus monikanavaisesta sisällöntuotannosta, konseptoinnista, viestinnästä ja brändäyksestä.