Etene kohti unelmiesi uraa pelosta huolimatta

Menikö pelko pöksyyn, kun pitäisi ryhtyä toimiin tavoitteidesi saavuttamiseksi? Lataa opas, heitä hyvästit epäonnistumisen pelolle ja anna palaa!

Tai jos pelkosi viihtyvät harteillasi liiankin hyvin, sekin on ok! Siinä tapauksessa lataa opas, ystävysty pelkojesi kanssa ja anna palaa kahta kauheammin.

Klikkaa alla olevaa nappulaa, niin pääset täyttämään oppaan latauslomakkeen. Kun olet täyttänyt lomakkeen, lähetän sinulle sähköpostiisi linkin, josta pääset lataamaan oppaan. ♥

Huom: Jos viestiä ei kuulu, tarkista roskapostisi ja muut kansiot!

Kuulostaako tämä tutulta?

Tiedät mitä haluat uraltasi, mutta kun asian eteen pitäisi toimia, kangistut kauhusta – mitä jos epäonnistun ja kaikki menee pieleen? Entä jos kaikki työni on turhaa? Eihän minulla ole edes tarvittavaa osaamista! Ehkä tyydyn nykytilanteeseen, vaikkakin se taitaa tarkoittaa sitä, että näivetyn elämässäni ja kuolen hitaasti…

Me kaikki pelkäämme joskus epäonnistumista, siitä ei pääse mihinkään. Se ei silti tarkoita sitä, että sinun pitäisi antaa pelon ohjailla valintojasi. Kun itse halusin lähteä omia uraunelmiani kohti, homma kaatui aina pelkoon siitä, että minulla ei ole onnistumiseen tarvittavia kykyjä, asetan itseni naurunalaiseksi, enkä tule ikinä onnistumaan.

Koska pelot olivat niin lamauttavia, jäin paikalleni junnaamaan ja tuskastuin todella! Eräänä päivänä kuppini tuli täyteen ja tajusin, että elämäni ei tule muuttumaan, jos en muuta sitä itse. Kun en enää antanut pelkojeni estää itseäni, muutosta alkoi tapahtumaan.

Haluan auttaa sinua etenemään kohti tavoitteitasi, joten tein oppaan, jossa on viisi harjoitusta, jotka olen kokenut itse todella hyödyllisiksi. Lataamalla maksuttoman Etene kohti ammatillisia unelmiasi epäonnistumisen pelosta huolimatta -oppaan, aloitat matkan kohti unelmiesi uraa, vaikka punttisi tutisisi! Harjoitusten avulla saat lisää rohkeutta toteuttaa unelmasi ja ymmärrät, että maailma jatkaa edelleen kulkuaan, vaikka mokaisit omasta mielestäsi kuinka rankasti tahansa. 

Huom: Jos vahvistusviestiä ei kuulu, tarkista roskapostisi ja muut kansiot!

Lataa maksuton opas tästä

♥:lla Taru

Lataa maksuton opas

*Lataamalla oppaan liityt samalla myös uutiskirjelistalleni. Jatkossa lähetän sinulle pääsääntöisesti kaksi kertaa kuukaudessa viestejä, jotka sisältävät tarinoita ja vinkkejä siihen, miten voit luoda haluamasi uran ja arjen. Lähetän satunnaisesti myös tietoa maksuttomista sekä maksullisista webinaareista, valmennuksista ja tapahtumista. Pääset listalta pois yhdellä klikkauksella, jos jossakin vaiheessa kirjeeni eivät enää napostele. Tervetuloa mukaan!