Selätä epäonnistumisen pelko, kasvata itsevarmuutta ja löydä rohkeus aloittaa urahaaveidesi tavoittelu!

Menikö pelko pöksyyn, kun pitäisi ryhtyä toimiin ammatillisten tavoitteidesi saavuttamiseksi? Kammoksuttaako ajatus alanvaihdosta, uuden työn hakemisesta, yrittäjäksi hyppäämisestä tai seuraavan askeleen ottamisesta kohti unelmiasi? Lataa maksuton opas ja voita pelkosi 5 harjoituksen avulla!

Oman elämäsi Superstara maksuton opas

Tiedän, miltä sinusta tuntuu – itse jahkailin vuosia ennen kuin uskalsin ryhtyä tavoittelemaan omia urahaaveitani, sillä pelko epäonnistumisesta oli niin suuri.

Hyppy tuntemattomaan kuitenkin kannatti pelosta huolimatta, sillä onnistuin toteuttamaan unelmani ja vaihtamaan työn varhaiskasvatuksen opettajan työn parista uraan mediayrittäjänä. Sen lisäksi, että pääsen tekemään työssäni päivittäin rakastamiani asioita, onnistuin tekemään ensimmäisenä täytenä vuotenani yrittäjänä yli 100 k liikevaihtoa ja sain kustannussopimuksen esikoiskirjalleni.

Haluan auttaa sinua selättämään epäonnistumisen pelon ja toteuttamaan urahaaveesi – lataa siis maksuton opas, heitä hyvästit epäonnistumisen pelolle ja anna palaa!

Opas sisältää 5 harjoitusta siihen, miten pääset eteenpäin kohti unelmiesi uraa epäonnistumisen pelosta huolimatta.

Tai jos pelkosi viihtyvät harteillasi liiankin hyvin, sekin on ok! Siinä tapauksessa lataa opas, ystävysty pelkojesi kanssa ja anna palaa kahta kauheammin.

Kun olet täyttänyt lomakkeen, lähetän sinulle sähköpostiisi linkin, josta pääset lataamaan oppaan. ♥

Lataa maksuton opas

Huom: Jos viestiä ei kuulu, tarkista roskapostisi ja muut kansiot!

Mulla oli vihdoin viikonlopuna aikaa tutustua sun oppaseen. Siitä sai ihanasti lisää rohkeutta ja motivaatiota lähteä kehittämään omaa juttua eteenpäin. 😍 Se oli hyvä semmoinen ns. "potku perseelle", että älä enää unelmoi vaan ala tehdä. 😄  Ja kiva, että siinä käsiteltiin juuri pelkoa ja epäonnistumisia, koska niiden ajatusten kanssa kamppailee varmasti moni. Kiitos siis! 💕🙏
- Jenna, valmentaja

Mulla oli vihdoin viikonlopuna aikaa tutustua sun oppaseen. Siitä sai ihanasti lisää rohkeutta ja motivaatiota lähteä kehittämään omaa juttua eteenpäin. 😍 Se oli hyvä semmoinen ns. “potku perseelle”, että älä enää unelmoi vaan ala tehdä. 😄  Ja kiva, että siinä käsiteltiin juuri pelkoa ja epäonnistumisia, koska niiden ajatusten kanssa kamppailee varmasti moni. Kiitos siis! 💕🙏

– Jenna, valmentaja & opiskelija

Kuulostaako tämä tutulta?

Tiedät mitä haluat uraltasi, mutta kun asian eteen pitäisi toimia, kangistut kauhusta – mitä jos epäonnistun, kaikki menee pieleen ja joudun veneen alle asumaan? Entä jos kaikki työni on turhaa, enkä ikinä saavuta haluamaani? Eihän minulla ole edes tarvittavaa osaamista! Ehkä tyydyn nykytilanteeseen, vaikkakin se taitaa tarkoittaa sitä, että näivetyn elämässäni ja kuolen hitaasti…

Me kaikki pelkäämme joskus epäonnistumista, siitä ei pääse mihinkään. Se ei silti tarkoita sitä, että sinun pitäisi antaa pelon ohjailla valintojasi. Kun itse halusin lähteä omia uraunelmiani kohti, homma kaatui aina pelkoon siitä, että minulla ei ole onnistumiseen tarvittavia kykyjä, asetan itseni naurunalaiseksi, enkä tule ikinä onnistumaan.

Koska pelot olivat niin lamauttavia, jäin paikalleni junnaamaan ja tuskastuin todella! Eräänä päivänä kuppini tuli täyteen ja tajusin, että elämäni ei tule muuttumaan, jos en muuta sitä itse. Kun en enää antanut pelkojeni estää itseäni, muutosta alkoi tapahtumaan.

Haluan auttaa sinua etenemään kohti tavoitteitasi, joten tein oppaan, jossa on viisi harjoitusta, jotka olen kokenut itse todella hyödyllisiksi. Lataamalla maksuttoman Etene kohti ammatillisia unelmiasi epäonnistumisen pelosta huolimatta -oppaan, aloitat matkan kohti unelmiesi uraa, vaikka punttisi tutisisi! Harjoitusten avulla saat lisää rohkeutta toteuttaa unelmasi ja ymmärrät, että maailma jatkaa edelleen kulkuaan, vaikka mokaisit omasta mielestäsi kuinka rankasti tahansa. 

Tykkäsin todella paljon oppaasta. Se on helppolukuinen, mutta täynnä asiaa. Se etenee johdonmukaisesti eri teemojen kautta eteenpäin samalla kannustaen lukijaa luomaan mielikuvia omaan elämäänsä, unelmiin ja pelkojen kumoamiseen liittyen. 

- Iiris, kouluttaja

Tykkäsin todella paljon oppaasta. Se on helppolukuinen, mutta täynnä asiaa. Se etenee johdonmukaisesti eri teemojen kautta eteenpäin samalla kannustaen lukijaa luomaan mielikuvia omaan elämäänsä, unelmiin ja pelkojen kumoamiseen liittyen.

– Iiris, kouluttaja & sisällöntuottaja

Huom: Jos vahvistusviestiä ei kuulu, tarkista roskapostisi ja muut kansiot!

Lataa maksuton opas tästä

Kuka olen?

Olen Taru – mediayrittäjä ja Oman elämäsi Superstara® -yhteisön ja valmennuskonseptin perustaja.

Joitakin vuosia sitten päätin toteuttaa unelmani urasta luovalla alalla ja irtisanouduin varhaiskasvatuksen opettajan työstä ilman tietoa tulevasta. Riski kannatti, sillä tänä päivänä teen työkseni niitä asioita, joita rakastan ja jotka ovat vahvuuteni.

Tiedän, mitä vaatii luoda täysin toisenlainen työ itselleen tyhjästä ilman alan koulutusta, kokemusta ja verkostoja. Missioni onkin auttaa sinua, luova osaaja, yrittäjä tai asiantuntija, luomaan unelmiesi ura tai bisnes, jotta voit elää täysillä haluamaasi elämää, sekä heittää hyvästit itsesi vähättelylle ja epämieluisassa työssä näivettymiselle!

Huom: Jos vahvistusviestiä ei kuulu, tarkista roskapostisi ja muut kansiot!

Lataa maksuton opas tästä

♥:lla Taru