OmanElämäsiSuperstara_logo_gold-02 (1)

Loista LinkedInissä ja menesty urallasi!

Opi täydentämään LinkedIn-profiilisi askel askeleelta niin, että se tuo osaamistasi esille, houkuttelee luoksesi uusia asiakkaita ja herättää potentiaalisten työnantajien kiinnostuksen!

Lopeta siis tyhjyyttään kumisevan keskeneräisen LinkedIn-profiilin tuijottelu ja lataa tarkistuslista, jonka avulla tuunaat profiilisi ammatillisia tavoitteitasi tukevaksi.

LinkedIn-tarkistuslistan kuva

Täytä vain tietosi alle ja saat tarkistuslistan heti sähköpostiisi. 

Huom: Jos viestiä ei kuulu, tarkista roskapostisi ja muut kansiot! 

Tarkistuslistan avulla onnistut luomaan LinkedIn-profiilin, joka…

 • Puhuttelee haluamaasi kohderyhmää
 • Tuo osaamisesi esille
 • Houkuttelee luoksesi haluamiasi työmahdollisuuksia, yhteistyökumppaneita tai asiakkaita
 • Ei näytä keskeneräiseltä, sillä lista ohjaa sinua täyttämään jokaisen välttämättömän kohdan profiilistasi

 

Heidi (1)

“Tykkäsin oppaan selkeydestä ja ammattimaisuudesta! Omaa profiilia oli helppo päivittää tarkistuslistan askeleita seuratessa. Sain myös uusia huomiota ja kehitysehdotuksia, joita en ollut tullut aiemmin ajatelleeksi.”

– Heidi

Mielen valmentaja

Miksi panostaa LinkedIniin?

Mietit ehkä, onko LinkedIn sinun paikkasi – eikö tosiaan riitä, että olet aktiivinen Instagramissa, postailet Facebook-ryhmissä ja kuvaat tanssivideoita TikTokiin? Tai kenties olet yrittänyt ottaa LinkedInin käyttöösi useita kertoja, mutta tunnet, että siitä ei ole mitään hyötyä ja aikasi on hukkaan heitetty.

Ajattelin ennen itse samoin ja kesti hetken ennen kuin pääsin jyvälle LinkedInin hyödyntämisestä urallani. Lupaan kuitenkin, että se kannattaa!

LinkedInin hyödyntäminen on tuonut minulle mm. seuraavia asioita

 • Suoria työtarjouksia ja yhteistyöehdotuksia, joita ei tosiaankaan tullut ennen LinkedIn-aktiivisuutta.
 • Uuden tulonlähteen, sillä olen tehnyt LinkedInissä myös kaupallista sisältöä.
 • Uusia asiakkaita ja matalamman kynnyksen ottaa ihmisiin yhteyttä.
 • Laajan ammatillisen verkoston, jonka puoleen voin kääntyä, kun minulla on kysyttävää ja haluan päästä urallani tiettyyn suuntaan. Samalla voin auttaa myös verkostoni jäseniä eteenpäin.
 • Haastattelupyyntöjä medialta, jotka liittyvät LinkedInissä esille tuomiini aiheisiin, kuten esimerkiksi alanvaihtoon ja henkilöbrändäykseen.
 • Uusia ystäviä, joilla on samoja mielenkiinnon kohteita.
 • Uusia ajatuksia ja oppeja.

Tiedän myös, että osa verkostoni jäsenistä tekee lähes kaiken myyntityönsä LinkedInissä ja osa saa yhteydenottoja ja asiakkuuksia suoraan sitä kautta ilman, että heidän täytyy itse varsinaisesti myydä mitään. Moni heistä saa myös jatkuvasti kiinnostavia työtarjouksia LinkedInin kautta.

Unohda myös ajatus siitä, että LinkedInistä saavat tehot irti vain kiinteistönvälittäjät ja myyntitykit – jos minä voin toimittajana, sisällöntuottajana ja luovan alan yrittäjänä saada sieltä uusia asiakkaita, työtarjouksia ja yhteistyökumppaneita, niin voit sinäkin – alastasi riippumatta!

Kuka olen?

Olen Taru – mediayrittäjä ja Oman elämäsi Superstara® -yhteisön ja valmennuskonseptin perustaja.

Joitakin vuosia sitten päätin toteuttaa unelmani urasta luovalla alalla ja irtisanouduin varhaiskasvatuksen opettajan työstä ilman tietoa tulevasta. Riski kannatti, sillä tänä päivänä teen työkseni niitä asioita, joita rakastan ja jotka ovat vahvuuteni.

Tiedän, mitä vaatii luoda täysin toisenlainen työ itselleen tyhjästä ilman alan koulutusta, kokemusta ja verkostoja. Missioni onkin auttaa sinua, luova osaaja, yrittäjä tai asiantuntija, heittämään hyvästit itsesi vähättelylle ja epämieluisassa työssä näivettymiselle ja luomaan unelmiesi ura tai bisnes, jossa loistat omana itsenäsi!

Terkuin Taru

Huom: Jos vahvistusviestiä ei kuulu, tarkista roskapostisi ja muut kansiot!

taru tammikallio