Kuinka sain medianäkyvyyttä useissa medioissa tuoreena yrittäjänä (ja kasvatin tunnettuuttani, sain työtarjouksia, uusia asiakkaita ja lisää haastattelupyyntöjä) ilman tiedotteita, maksullista mainontaa, viestintätoimistoa, suurta someyleisöä ja valmiita mediasuhteita...ja kuinka SINÄ voit tehdä samoin!

Mediaklinikka-koulutus
Huomio yrittäjät, asiantuntijat ja freelancerit!
 

Haluaisitko tulla tunnetuksi oman alasi Superstarana, saada lisää haastattelupyyntöjä, uusia mahdollisuuksia (kuten esimerkiksi keikkaa kouluttajana ja puhujana, sponsoridiilejä tai jopa kustannussopimuksen…) sekä unelmiesi asiakkaita jakamalla tarinaasi ja asiantuntemustasi lehtien sivuilla ja muualla mediassa?

 

Ilmoittaudu 2.2.2022 klo 18:00 pidettävään täysin maksuttomaan koulutukseen, jossa saat tietää...

  • Miksi medianäkyvyys on yrittäjän salainen keino massasta erottautumiseen (koska ilman huomiota ei ole bisnestä)
  • Perinteiset menetelmät mediassa esille nousemiseen + miksi ne eivät ole pienyrittäjälle paras vaihtoehto (tämä tieto voi säästää sinulta runsaasti aikaa, sekä satoja tai tuhansia euroja rahaa)
  • Toimivaksi todistetun ja tehokkaan menetelmän siihen kuinka nouset mediassa esille – ilman tiedotteita, maksullista mainontaa, viestintätoimistoa, suurta someyleisöä ja valmiita mediasuhteita (tätä minä ja asiakkaani olemme hyödyntäneet onnistuneesti mediassa esille nousemiseen)

+ BONUS: Yleisimmät syyt, jotka estävät yrittäjiä nousemasta esille mediassa – ja miten taklata ne (vinkki: Vastaus EI ole “Koska sinulla ei ole mediasuhteita” tai “Koska et ole tarpeeksi tunnettu)

 

Tule nyt mukaan tähän täysin uuteen ja maksuttomaan koulutukseen – ja poistu mukanasi varma strategia mediassa esille nousemiseen!

 

Ilmoittautuneet saavat tallenteen myös katsottavaksi rajoitetuksi ajaksi, mutta kannattaa tulla livenä paikalle ja olla mukana loppuun asti – heille luvassa bonuksena maksuton “Promoa kirjaasi” Case Study, jossa kerron konkreettiset stepit, kuinka itse promosin esikoiskirjaani onnistuneesti medioille ja sain sille näkyvyyttä myös sosiaalisessa mediassa ilman PR-budjettia 🎉

Voit hyödyntää Case Studya apunasi, kun suunnittelet oman kirjasi (tai tulevan kirjasi), sekä silloin, kun lanseeraat uutta tuotetta tai palvelua.

Nähdään webinaarissa ja mahtavaa, että oot mukana 🔥

 

Maksuton koulutus on tarkoitettu yrittäjälle (pää- ja sivutoiminen), joka on...

  • Valmentaja, kouluttaja tai konsultti
  • Palvelualan yrittäjä
  • Luovan alan yrittäjä tai freelancer

…ja haluaa löytää keinon tunnettuuden, uskottavuuden ja henkilöbrändinsä kasvattamiseen, saada uusia mahdollisuuksia (kuten keikkaa puhujana tai kouluttajana, kustannussopimuksen tai sponsoridiilejä) ja lisää asiakkaita hyödyntämällä medianäkyvyyttä.

Tutustutaan!

Olen Taru

Tutustutaan!

Kukas minä sitten olen?

Autan yrittäjiä ja yrityksiä nousemaan alansa Superstaroiksi, saamaan asiakkaita, mahdollisuuksia ja tunnettuutta median, erottuvan brändin ja viestinnän avulla 💫

 

Olen Taru Tammikallio, entinen varhaiskasvatuksen opettaja, joka otti loparit ja hyppäsi tyhjän päälle toteuttaakseen unelmansa yrittäjyydestä ja luovasta työstä kirjoittamisen, markkinoinnin ja viestinnän parissa.

 

Autan yrittäjiä ja yrityksiä nousemaan esille, saamaan tunnettuutta, uusia mahdollisuuksia ja asiakkaita median, erottuvan brändin ja huomionarvoisen viestinnän avulla. 

 

Olen hyödyntänyt medianäkyvyyttä onnistuneesti useaan otteeseen erottautumiseen, tunnettuuden kasvattamiseen ja uusien asiakkaiden saamiseen (mm. Kauppalehti, Yle, City, Markkinointi & Mainonta, Iltalehti, Erto, Duunitori, Radio Aalto, Business FM) – ja tehnyt tämän kaiken itse ilman pr-budjettia, tiedotteita, maksullista mainontaa ja ilman suurta someyleisöä (ja ilman valmiita mediasuhteita). 

 

Minulla on myös vuosien kokemus freelancer-toimittajan työstä. Työssäni olen ideoinut, pitchannut ja myynyt useita kymmeniä juttukonsepteja medioille ja näin nostanut ihmisten ja yrittäjien tarinoita esille, sekä vastaanottanut lukuisia juttuideoita myös itse.

 

Toimittajan työn lisäksi minulla on vuosien kokemus monikanavaisesta sisällöntuotannosta, konseptoinnista, viestinnästä ja brändäyksestä. Olen myös kirjailija. 

Täytä lomake ja tule mukaan!

Hyväksy

Palautteita aikaisemmista maksuttomista koulutuksista...

"Loistavasti kiteytetty asiat. käytännön esimerkit oli hyviä ja silmiä avaavia!"
"Oli ihan mielettömän hyviä konkreettisia esimerkkejä! Parempia kuin missään aikaisemmin. Kiitos Taru!!!
"Todella mielenkiintoinen kokonaisuus, osu ja upposi. Huomasin löytäväni itseni samasta suosta kun monet esimerkkisi....Tuli todella tarpeeseen. Huomasin et yritän vaan itse saada nopeesti valmista kun tarvisi tehdä laatua ennemminkin....Iso kiitos"
"Paljon oleellista tietoa jolla voi erottautua luontaisesti ja viestiä koukuttavasti päinvastoin kuin muut. Kiitos tuli todella tarpeeseen!"
"Luento oli selkeä, monipuolinen ja huikea!"
"Todella paljon herättävä koulutus. Toi esille asioita, joita on muokattava kaikessa markkinoinnissa, viestinnässä ja kokonaisvaltaisessa toiminnassa."