Löydä sisäinen Superstarasi viidessä päivässä

Kasvata rohkeuttasi, löydä oma juttusi ja vahvuutesi, joiden avulla uskallat edetä kohti unelmiesi uraa

5 päivän maksuton Löydä sisäinen Superstarasi -haaste:

  • Kertoo, miten löydät oman juttusi ja vahvuutesi ja hyödynnät niitä urasi kehittämisessä haluamaasi suuntaan
  • Motivoi ja auttaa sinua saamaan rohkeutta tavoitella haluamaasi uraa esimerkiksi sivutoimisena tai kokoaikaisena yrittäjänä tai muutoin työurallasi
  • Näyttää sinulle, miten työstät omaa ajatteluasi rakentavampaan suuntaan ja käännät epäonnistumiset voitoiksi

Täytä tietosi oheiseen lomakkeeseen, niin olet mukana haasteessa! Saat 5 päivän ajan haasteen suoraan sähköpostiisi.

Oman elämäsi Superstara kirja 3D

Kun tulet mukaan haasteeseen, osallistut Oman elämäsi Superstara® – toteuta ammatilliset unelmasi -esikoiskirjani arvontaan

”Oman elämäsi Superstara® – toteuta ammatilliset unelmasi on todella tsemppaava ja erittäin hyvin koottu opas itsensä kehittämiseen työuralla. Suosittelen vahvasti Tarun kirjaa erityisesti jokaiselle, joka ei tiedä mitä tekisi työkseen tai etsii omaa unelma-ammattia. Kirjan 8 selkeää ja konkreettista askelta antaa kuitenkin todella arvokkaita vinkkejä ja tehtäviä kenelle tahansa, joka haluaa edetä omalla urallaan.”

Ilkka Koppelomäki

Itsensä johtamisen valmentaja & Saa mitä haluat -konseptin kehittäjä

Tunnistatko itsesi seuraavasta?

Kun olet lähdössä luomaan haluamaasi uraa, huomaatkin jääväsi junnaamaan paikoillesi. Uskalluksen puute, omien taitojen aliarvioiminen, pelko talouden romahtamisesta ja itsensä näkyville tuomisesta, epävarmuus oikeasta valinnasta, ajanpuute, stressi ja muut asiat estävät sinua aloittamasta tai pääsemästä eteenpäin unelmasi tavoittelussa.

Voin luvata, ettet ole yksin näiden pelkojen ja epävarmuuksien kanssa. Ne ovat nimittäin täsmälleen vastaavia kuin omat huoleni silloin, kun olin vasta pohtimassa, uskallanko lähteä tavoittelemaan omia urahaaveitani vai jäisinkö epätyydyttävään nykytilanteeseen näivettymään. Jälkikäteen ajateltuna olen todella kiitollinen, että  uskalsin lopulta toimia haluamani uran eteen.

Tiedän kuitenkin, että on tuskastuttavaa, turhauttavaa ja ahdistavaa tietää kaipaavansa muutosta urallaan, mutta ei silti ole varma, mitä oikein haluaa ja miten saada rohkeutta lähteä eteenpäin. 

Olet saattanut esimerkiksi haaveilla jo pitkään sivutoimisesta tai kokopäiväisestä yrittäjyydestä, mutta et vieläkään ole uskaltanut lähteä tekemään asioita sen eteen etkä oikein tiedä, mitkä ovat vahvuuksiasi joita voisit hyödyntää itsesi työllistämisessä.

Tästä syystä päätin luoda maksuttoman 5 päivän haasteen, jonka avulla pääset eteenpäin kohti urahaaveitasi, löydät oman juttusi ja vahvuutesi. Ilmoittautuessasi saat seuraavan viiden päivän ajan haasteen sähköpostiisi, jossa pohjustetaan päivän aihetta ja saat konkreettisen tehtävän, jonka voit viedä heti  mukaan omaan arkeesi ja edistää omien unelmiesi saavuttamista!

5 päivän maksuton Löydä sisäinen Superstarasi -haaste:

  • Näyttää sinulle, miten työstät omaa ajatteluasi rakentavampaan suuntaan ja käännät epäonnistumiset voitoiksi
  • Kertoo, miten löydät oman juttusi ja vahvuutesi
  • Motivoi ja auttaa sinua saamaan rohkeutta tavoitella haluamaasi uraa

Ilmoittaudu maksuttomaan Löydä sisäinen Superstarasi -haasteeseen, kasvata rohkeuttasi, löydä oma juttusi ja vahvuutesi, ja aloita matka kohti urahaaveitasi!

Huom: Jos viestiä ei kuulu, tarkista roskapostisi ja muut kansiot!