OmanElämäsiSuperstara_logo_gold-02 (1)

Haluaisitko tuoda osaamisesi rohkeasti esille ja luoda haluamasi uran, jossa hyödynnät omia vahvuuksiasi ja loistat omana itsenäsi?

“Näiden askelten avulla kirkastat oman juttusi, näytät vahvuutesi ja luot unelmiesi uraa vain yhden sosiaalisen median kanavan – LinkedInin avulla, vaikka aloittaisit aivan tyhjästä!”

Uudistettu Loista LinkedInissä e-kirjani näyttää sinulle…

  • Kuinka löydät vahvuutesi ja tuot ne esille luoden samalla vahvaa brändiä…
  • Kasvatat ammatillisia haaveitasi edistävän verkoston
  • Tuotat sisältöä, joka puhuttelee juuri oikeita ihmisiä…

Nämä menetelmät toivat minulle uusia asiakkaita, medianäkyvyyttä työlleni, uramahdollisuuksia yrittäjänä ja haluamani työpaikan!

Uudistettu Loista LinkedInissä e-kirja

Ollaan hetki rehellisiä – kukaan meistä ei halua tuhlata elämäänsä tehden työtä, josta ei nauti ja jonka vuoksi kaikki vapaa-aika menee työstä palautuessa ja seuraavaan työpäivään valmistautuessa…

Luultavasti oletkin jo haaveillut siitä, että uskaltaisit tehdä rohkeita ratkaisuja, loistaa omana itsenäsi ja tuoda vahvuutesi esille, jotta voisit luoda itsellesi uran, jossa teet rakastamiasi asioita ja joka toisi sinulle lisää vapautta elämään.

Saatat haaveilla kirjoittamisesta, valmentamisesta, esiintymisestä, oman jutun luomisesta, yrittäjyydestä ja ylipäätänsä työstä, jossa autat muita osaamisellasi, hyödynnät luontaisia vahvuuksiasi ja loistat omana itsenäsi. 

Esteeksi tuntuu kuitenkin joka kerta muodostuvan seuraava…

Miten ihmeessä löydät rohkeuden ja oikeat keinot tuoda itseäsi ja osaamistasi esille?

Saatat ajatella, ettei sinulla ole tarvittavaa osaamista, jotta voisit tuoda itseäsi näkyväksi LinkedInissä..ja että joudut vain naurunalaiseksi, jos edes yrittäisit…

Voit kokea, ettet ole ihan varma, mikä on se sinun juttusi ja miten ihmeessä omaa osaamista kannattaisi tuoda esille…

Tai sitten verkostosi pysyy suppeana, postauksesi eivät saa näyttökertoja (pahimmillaan, et saa edes tehtyä postauksia epävarmuutesi takia!)

Tai sitten houkuttelevan profiilin luominen tuottaa sinulle harmaita hiuksia ja lopputulos on kuin suoraan 90-luvulla tehty puiseva CV.

Jotta pääset eteenpäin ja saat haluamiasi työmahdollisuuksia, sinun täytyy tunnistaa omat vahvuutesi ja osata tuoda ne esille houkuttelevasti.

Miksi onnistumisen kannalta on tärkeämpää löytää rohkeus ja oikeat keinot tuoda omat vahvuutensa ja itsensä esille kuin koittaa miellyttää kaikkia ja pelleillä erilaisten vippaskonstien kanssa?

Jos katsot LinkedInissä ja urallaan menestyneitä ihmisiä, jotka loistavat siinä mitä tekevät, saatat huomata, että osaamisen lisäksi heitä yhdistävät seuraavat asiat…

  1. Oman tien kulkeminen ja rohkeus olla oma itsensä
  2. Ylpeys ja itsevarmuus omasta osaamisesta 
  3. Oikeat menetelmät tuoda itseään ja osaamistaan esille

Loppujen lopuksi näissä kaikissa asioissa on kyse rohkeudesta tehdä itsensä ja osaamisensa näkyväksi, sekä siitä, että oikeasti tekee – eikä vain meinaa ja mieti syitä, miksi nyt taaskaan ei ole hyvä hetki. 

Hyvä uutinen on se, että nämä asiat eivät ole mitään rakettitiedettä – vaan ihan jokaisen ulottuvilla.

Miksi puhun tästä asiasta? Tässä pieni esittely minusta…

Taru Tammikallio

Olen Taru – mediayrittäjä, sekä Oman elämäsi Superstara® -yhteisön ja konseptin perustaja. Olen auttanut oppaillani, sisällöilläni ja työlläni jo tuhansia ihmisiä saamaan rohkeutta vahvuuksien esille tuomiseen ja löytämään keinot unelmien uran luomiseen.

Vuosia sitten olin kuitenkin jumissa oman urani kanssa – sosiaalialan päivätyö ei tuntunut omalta…

Päätin lopulta irtisanoutua ja alkaa tavoittelemaan unelmiani, vaikka minulla ei ollut media-alan koulutusta, kokemusta ja verkostoja…

Riskinotto kuitenkin kannatti, sillä tänä päivänä teen työkseni niitä asioita, joita rakastan ja jotka ovat vahvuuteni – samalla olen saanut elämääni niin paljon iloa, vapautta ja merkitystä.

Ja täytyy sanoa, että LinkedInillä oli tämän tavoitteen saavuttamisessa suuri rooli.

Taru Tammikallio

LinkedIn on tuonut minulle mm…

Haluamani työpaikan…

Uusia asiakkaita yrittäjänä, suoria työtarjouksia ja yhteistyöehdotuksia…

Medianäkyvyyttä työlleni…

Sekä ammatillisen verkoston ja uusia ystäviä, jonka puoleen voin kääntyä tarvittaessa!

Keinot, joiden avulla tämä kaikki onnistui, olen paketoinut Loista LinkedInissä e-kirjaan…

Jotta sinäkin voisit tuoda itsesi ja osaamisesi esille LinkedInissä ja saavuttaa haluamiasi asioita urallasi!

Loista LinkedInissä e-kirja logo

Uudistetussa Loista LinkedInissä e-kirjassa autan sinua kirkastamaan osaamisesi punaisen langan, tuomaan vahvuutesi esille ja rakentamaan vahvaa brändiä, jotta voit luoda unelmiesi uraa, jossa teet rakastamiasi asioita ja joka tuo sinulle lisää vapautta ja merkitystä elämään.

Tämä on mahdollista – ilman, että roikut LinkedInissä tai suollat uutta sisältöä väkipakolla päivittäin.

E-kirja kertoo sinulle…

Kuinka löydät oman juttusi ja punaisen lankasi LinkedInissä – näin varmistat, että brändisi on selkeä ja erottuu joukosta!

Kuinka viet LinkedInin käytön arkeesi ilman, että roikut siellä 24/7

Kuinka valitset sisältöjesi teemat niin, että sinun on helppo tuottaa sisältöä

9 toimivaa keinoa siihen, miten saat tehot irti LinkedInin käytöstä matalalla kynnyksellä – samalla voit unohtaa vippaskonstit ja hifistelyn

Kuinka luot unelmiesi ammatillisen verkoston, joka auttaa sinua urallasi eteenpäin

7 tehovinkkiä tavoitteitasi tukevaan ja henkilöbrändiäsi kasvattavaan sisällöntuottamiseen

45 valmista postausideaa, joista voit jalostaa omia ideoitasi ja joiden avulla pääset sisällöntuottamisessa heti vauhtiin

Miksi LinkedIniin kannattaa panostaa ja mitkä ovat sen hyödyt

Step by stepit houkuttelevan LinkedIn-profiilin luomiseen, jonka avulla herätät potentiaalisten työnantajien kiinnostuksen ja houkuttelet uusia asiakkaita!

payform_row_with_enterpay

Saatat vielä miettiä, onko tämä e-kirja sinua varten

Jos odotat nopeita tuloksia pelkästään e-kirjan ostamalla ja lukemalla ilman, että viet asioita käytäntöön, joudun tuottamaan pettymyksen – tämä ei ole sinua varten!

Mutta jos olet valmis ottamaan vastuun onnistumisestasi, pistämään itsesi likoon ja oikeasti toimimaan sen eteen, että saisit haluamiasi tuloksia LinkedInin avulla, olet oikeassa paikassa.

heljä5

“Opas oli ilahduttavan käytännönläheinen, ja sain siitä paljon apua ja uskallusta LinkedInissä aktivoitumiseen. Nyt tiedän, miten minun kannattaa siellä toimia, jotta saisin rakennettua henkilöbrändiäni ja luotua verkostoa tavoitteideni tueksi. Suurin haasteeni on ollut julkaisujen keksiminen, mutta oppaan sisältövinkkien avulla olen listannut itselleni ylös jo useita erilaisia julkaisuideoita! :)”

– Heljä

Digimarkkinoija, verkkosivusuunnittelija, yrittäjä

Vuokko Siljanto

“Oppaan avulla on ollut helppo sukeltaa Linkedinin maailmaan, mikä oli minulle täysin vieras. Pidän paljon Tarun selkeästä ja napakasta tyylistä esittää asiat.  Oppaasta saa monipuolisesti tietoa Linkedinin käytöstä. Oman profiilin laatimisesta Linkedinin hyötyihin ja hyödyntämiseen. Voin suositella lämpimästi”

– Vuokko

Muutosmentori

Ostaminen on riskitöntä, sillä saat 100% rahat takaisin -takuun

Tiedän, että e-kirjani avulla saat työkaluja oman osaamisesi esille tuomiseen ja LinkedInin hyödyntämiseen ja voit saada sen avulla upeita mahdollisuuksia, kunhan pistät itsesi likoon ja uskallat toimia!

Siksi haluankin, että pääset riskittömästi tutustumaan tuotteeseen, joten jos et ole tyytyväinen e-kirjan sisältöön, saat rahasi takaisin lähettämällä 14 vuorokauden kuluttua ostopäivästä minulle sähköpostia osoitteeseen taru@omanelamasisuperstara.fi

Vaikka pyytäisit rahasi takaisin, e-kirja jää silti sinulle!

Sinulla on nyt muutama vaihtoehto

  1. Jatkat kuten tähän asti 
  1. Yrität selvittää itse, miten toimia LinkedInissä ja luoda haluamaasi uraa
  1. Annat minun auttaa sinua löytämään omat vahvuutesi, tuomaan osaamisesi esille LinkedInissä ja saamaan työmahdollisuuksia, joista olet aina haaveillut (takuun ansiosta voit tehdä tämän vieläpä ilman riskiä)!
Taru Tammikallio Loista LinkedInissä

Entä se hinta?

Henkilökohtaisena valmennuksena e-kirjassa jakamani tiedon hinta olisi useita satoja euroja, mutta e-kirjan muodossa pystyn tarjoamaan sinulle keinot oman osaamisesi esille tuomiseen LinkedInissä ja haluamiesi työmahdollisuuksien saamiseen vain hintaan 29,90 e (sisältää alvin).

Uudistettu Loista LinkedInissä e-kirja

Jos olet valmis löytämään omat vahvuutesi, tuomaan ne esille LinkedInissä ja saamaan haluamiasi työmahdollisuuksia, hanki e-kirja hintaan 29,90 e klikkaamalla alla olevaa painiketta.

Taru allekirjoitus

PS: et ole tyytyväinen e-kirjaan, saat rahasi takaisin 14 vuorokauden ajan, joten investointisi on riskitön. Hanki e-kirja tästä!