Haluaisitko hyödyntää LinkedIniä unelmiesi uran tai bisneksen edistämiseen, mutta et tiedä, miten lähteä liikkeelle?

Opi etenemään urallasi ilman tuskanhikeä ja hampaiden kiristelyä – olitpa sitten työnhakija tai yrittäjä

Tässä oppaassa kerron sinulle…

 • miten rakennat luottamusta ja vahvaa henkilöbrändiä
 • kuinka luot unelmiesi verkoston, joka auttaa sinua menestymään
 • kuinka kirjoitat LinkedInissä sisältöä, joka puhuttelee juuri oikeita ihmisiä

Kun opit nämä 3 asiaa, sinunkin on mahdollista edetä urallasi vain muutamassa kuukaudessa ja alkaa saamaan työtarjouksia tai uusia asiakkaita suoraan LinkedInistä!

Loista Linkedinissä syvatty

Olet varmasti kuullut LinkedInin hyvästä pöhinästä ja siitä, miten muut saavat työtarjouksia ja uusia asiakkaita tuosta vain, mutta sinulla on yksi iso ongelma…

Sinä et onnistu saamaan samoja tuloksia vaikka päälläsi hyppisit!

Sinulla saattaa olla seuraavia haasteita…

 • Olet kuullut, että sinunkin pitäisi olla LinkedInissä ja oletkin ahkerasti naputellut tietosi profiiliisi, mutta kukaan ei tunnu kiinnostuvan osaamisestasi.
 • Olet tehnyt LinkedIniin työnhakupäivityksen, kenties jopa useamman. Siitä ei kuitenkaan ollut mitään hyötyä etkä saanut ensimmäistäkään yhteydenottoa – ketään ei tunnu kiinnostavan.
 • Olet koonnut verkostoosi kaikki tuntemasi ihmiset. Uskaltauduit jopa pyytämään kaveriksi lukioaikojen luokkakaverin, jonka kanssa tuskin olet vaihtanut sanaakaan. Nyt et tiedä, miten voisit kasvattaa verkoskostoasi ja rakentaa ammatillisia suhteita.
 • Tiedät, että LinkedInissä pitäisi kirjoittaa postauksia, mutta sinulla ei ole harmainta aavistustakaan siitä, mitä sinne pitäisi kiinnostaa ja kuinka usein. Lisäksi tuntuu nololta, kun kukaan ei reagoi vaivalla vääntämiisi hengentuotoksiin ja huutelet tyhjyyteen asiaasi.

 

Hätä ei ole kuitenkaan tämän näköinen! Olen luonut avukseksi oppaan, joka antaa sinulle ratkaisun kaikkiin näihin ongelmiin ja jonka avulla sinunkin on mahdollista oppia hyödyntämään LinkedIniä urakehityksessä matalalla kynnyksellä ilman tyrkytystä ja tuskanhikeä:

Loista LinkedInissä logo

Tässä oppaassa kerron sinulle…

12 askelta houkuttelevan LinkedIn-profiilin luomiseen, jonka avulla herätät potentiaalisten työnantajien kiinnostuksen ja houkuttelet uusia asiakkaita

9 vinkkiä siihen, miten saat tehot irti LinkedInin käytöstä matalalla kynnyksellä ilman hifistelyä ja loputonta näpertämistä

Kuinka viet LinkedInin käytön arkeesi ilman, että roikut siellä 24/7

Kuinka valitset sisältöjesi teemat niin, että sinun on helppo tuottaa sisältöä

7 vinkkiä tavoitteitasi tukevaan ja henkilöbrändiäsi kasvattavaan sisällöntuottamiseen

45 valmista postausideaa, joista voit jalostaa omia ideoitasi ja joiden avulla pääset sisällöntuottamisessa heti vauhtiin

Kenelle opas sopii?

Opas sopii luoville osaajille, yrittäjille ja asiantuntijoille, jotka haluavat hyödyntää LinkedIniä henkilöbrändin rakentamiseen, verkostoitumiseen, asiakashankintaan, uramahdollisuuksien ja työtarjouksien saamiseen, sekä ylipäätänsä uralla menestymiseen.

Voit olla alanvaihtaja, yrittäjä, opiskelija, työnhakija tai palkkatyöläinen – tärkeintä on, että olet valmis ottamaan LinkedInin haltuun ja haluat todella saada muutosta urallasi.

Jos olet valmis ottamaan tehot irti LinkedInistä ja toteuttamaan urahaaveitasi, tule mukaan ja klikkaa alla olevaa nappulaa! Oston jälkeen saat oppaan suoraan sähköpostiisi.

heljä5

Opas oli ilahduttavan käytännönläheinen, ja sain siitä paljon apua ja uskallusta LinkedInissä aktivoitumiseen. Nyt tiedän, miten minun kannattaa siellä toimia, jotta saisin rakennettua henkilöbrändiäni ja luotua verkostoa tavoitteideni tueksi. Suurin haasteeni on ollut julkaisujen keksiminen, mutta oppaan sisältövinkkien avulla olen listannut itselleni ylös jo useita erilaisia julkaisuideoita! 🙂

– Heljä

Digimarkkinoija, verkkosivukehittäjä ja yrittäjä

Vuokko Siljanto

Oppaan avulla on ollut helppo sukeltaa Linkedinin maailmaan, mikä oli minulle täysin vieras. Pidän paljon Tarun selkeästä ja napakasta tyylistä esittää asiat.  Oppaasta saa monipuolisesti tietoa Linkedinin käytöstä. Oman profiilin laatimisesta Linkedinin hyötyihin ja hyödyntämiseen. Voin suositella lämpimästi

– Vuokko

Muutosmentori

Kuka olen ja millaisia tuloksia olen itse saanut LinkedIniä hyödyntämällä?

Olen Taru – mediayrittäjä ja Oman elämäsi Superstara® -urayhteisön ja valmennuskonseptin perustaja.

Joitakin vuosia sitten tunsin olevani jumissa – olin päätynyt ”turvalliselle” ja ”varmalle” urapolulle sosiaali- ja kasvatusalan pariin. Tämä siitä huolimatta, että olin aina haaveillut työstä luovien projektien parissa. Kun vihdoin sain potkittua itseäni hanuriin sen verran, että uskalsin ottaa askeleita haluamaani kohti, olin aika hukassa. Hetken pähkäilyn jälkeen päätin aktivoitua LinkedInissä, vaikka olin epäileväinen sen suhteen sopisinko joukkoon.

Minulla nimittäin oli LinkedInistä jostain syystä mielikuva paikkana, joka toimii vain virtuaalisena CV-pankkina pelkille myynnin ammattilaisille tai viime hetken paniikkinappulana, jonne lätkäistään hutaistuja etsin töitä! -postauksia. Olisiko siellä tilaa luoville osaajille, yrittäjille ja eri alojen asiantuntijoille? Voisiko siellä oikeasti rakentaa verkostoja ja omaa henkilöbrändiä? Voisiko se oikeasti tuoda uusia asiakkaita, yhteistyökumppaneita, työtarjouksia ja uramahdollisuuksia? Kyllä voi!

Tänä päivänä teen työkseni niitä asioita, joita rakastan ja jotka ovat vahvuuteni ja LinkedInillä oli tämän tavoitteen saavuttamisessa suuri rooli.

Tiedän, mitä vaatii luoda täysin toisenlainen työ itselleen tyhjästä ilman alan koulutusta, kokemusta ja verkostoja. Missioni onkin auttaa sinua, luova osaaja, yrittäjä tai asiantuntija, luomaan unelmiesi ura tai bisnes, jotta voit elää täysillä haluamaasi elämää, sekä heittää hyvästit itsesi vähättelylle ja epämieluisassa työssä näivettymiselle!

 

Taru-Tammikallio-Oman-elämäsi-Superstara-valmentaja

LinkedInin avulla olen saavuttanut mm. seuraavia asioita:

 • Suoria työtarjouksia ja yhteistyöehdotuksia, joita ei tosiaankaan tullut ennen LinkedIn-aktiivisuutta.
 • Uuden tulonlähteen, sillä olen tehnyt LinkedInissä myös kaupallista sisältöä.
 • Uusia asiakkaita ja matalamman kynnyksen ottaa ihmisiin yhteyttä.
 • Laajan ammatillisen verkoston, jonka puoleen voin kääntyä, kun minulla on kysyttävää ja haluan päästä urallani tiettyyn suuntaan. Samalla voin auttaa myös verkostoni jäseniä eteenpäin.
 • Haastattelupyyntöjä medialta, jotka liittyvät LinkedInissä esille tuomiini aiheisiin, kuten esimerkiksi alanvaihtoon ja henkilöbrändäykseen.
 • Uusia ystäviä, joilla on samoja mielenkiinnon kohteita.
 • Uusia ajatuksia ja oppeja.

Ilman LinkedIniä en todellakaan olisi pystynyt edistämään uraani haluttuun suuntaan niin nopeasti ja vaihtamaan onnistuneesti alaa lyhyessä ajassa varhaiskasvatuksen parista mediayrittäjäksi ilman soveltuvaa koulutusta, kokemusta ja verkostoja.

Tiedän myös, että osa verkostoni jäsenistä tekee lähes kaiken myyntityönsä LinkedInissä ja osa saa yhteydenottoja ja asiakkuuksia suoraan sitä kautta ilman, että heidän täytyy itse varsinaisesti myydä mitään. Moni heistä saa myös jatkuvasti kiinnostavia työtarjouksia LinkedInin kautta.

Unohda siis ajatus siitä, että LinkedInistä saavat tehot irti vain bisnespäättäjät – jos minä voin toimittajana, sisällöntuottajana ja luovan alan yrittäjänä saada sieltä uusia asiakkaita, työtarjouksia ja yhteistyökumppaneita, niin voit sinäkin!