Kirkasta henkilöbrändisi audit

Oletko valmis selvittämään, mitä ihmiset todella ajattelevat sinusta ja brändistäsi?

Jos vastasit kyllä, olet tullut oikeaan paikkaan. Sillä tarjoan sinulle työkalun, jonka avulla auditoit oman henkilöbrändisi ja saat selville, mitä brändisi viestii sinusta ulospäin. Brändiauditin avulla selvität myös, miten hyödynnät tietoja brändisi kehittämiseksi.

"Ai, etkö näytäkään minulle reittiä sellaisen brändin rakentamiseen, joka tuo minulle uusia asiakkaita, työtarjouksia ja rahaa ovista ja ikkunoista?"

En. Koska ennen kuin voit päästä edellä mainittuun tilanteeseen (tai mikä tavoitteesi brändäyksen ja bisneksesi suhteen ikinä onkaan), sinun täytyy ensin tietää, missä pisteessä olet tällä hetkellä.
 
Jos olet valmis katsomaan totuutta silmiin ja ottamaan ensimmäisen askeleen kohti vahvaa henkilöbrändiä, joka mahdollistaa sinulle enemmän ja paremmin maksavia asiakkaita, uusia työtarjouksia, paremman tulotason ja unelmiesi työprojekteja, kuten sponsoridiilejä tai kustannussopimuksen kirjallesi, lataa Brändiaudit, jonka avulla selkeytät nykytilanteesi ja tiedät, mistä pisteestä ja kuinka lähdet kirkastamaan omaa brändiäsi. <3

Brändiauditin avulla…

Tutustutaan!

Olen Taru

Tutustutaan!

Olen Taru

mediayrittäjä ja Oman elämäsi Superstara® -yhteisön ja valmennuskonseptin perustaja.

Joitakin vuosia sitten päätin toteuttaa unelmani urasta luovalla alalla ja irtisanouduin varhaiskasvatuksen opettajan työstä ilman tietoa tulevasta. Riski kannatti, sillä tänä päivänä teen työkseni niitä asioita, joita rakastan ja jotka ovat vahvuuteni – ja henkilöbrändäys on ollut suuressa roolissa matkallani.

Tiedän, mitä vaatii luoda täysin toisenlainen työ itselleen tyhjästä ilman alan koulutusta, kokemusta ja verkostoja. Missioni onkin auttaa sinua, luova osaaja, yrittäjä tai asiantuntija, heittämään hyvästit itsesi vähättelylle ja epämieluisassa työssä näivettymiselle ja luomaan unelmiesi ura tai bisnes, jossa loistat omana itsenäsi!

Lataa Kirkasta henkilöbrändisi audit

Hyväksyminen

Ilmoittaudu mukaan yrittäjille, asiantuntijoille ja freelancereille suunnattuun maksuttomaan koulutukseen tiistaina 30.11 klo 16 – Median Superstaraksi ilman pr-budjettia!

Hyväksy